Clarapelsadvies
Image default
Eten en drinken

Gemakkelijk catering bestellen in Hoofddorp

Catering in Hoofddorp bestellen gaat vanaf nu heel eenvoudig. Door de nieuwe webshop van Happie Delivery bent u nu niet meer tijd kwijt, dan 5 minuten, aan het bestellen van uw catering. Het ongelofelijk ruime assortiment in webshop van deze cateraar zorgt ervoor dat er voor een ieder wat wils is. Daarnaast, heeft u niet uw perfecte catering gevonden, kunt u altijd een catering geheel op maat aanvragen. Deze cateraar zorgt er dan voor dat u binnen 24 uur een voorstel krijgt met de meest lekkere gerechten en het past altijd binnen het budget dat u aangeeft. Maakt niet uit hoe klein of groot dat budget is, u krijgt ltijd waar voor uw geld. Dit maakt catering bestellen in hoofddorp leuk!

 

BBQ catering in Hoofddorp regelen

De zon gaat weer schijnen en u krijgt zin in de BBQ. Atlhans, daar gaan wij van uit, want dat geld toch voor iedereen? Als u in Hooffdorp woont, dan heeft u voortaan uw BBQ catering bestelt in een handomdraai. Kies het vlees-, vis- of vega pakket dat het beste bij uw ideale BBQ past en doe deze in de winkel wagen. Met een paar klikken op de knop doorloopt u het checkout proces en komt de catering uw kant op. Heeft u dieetwensen of allergieen waarbij wij rekenening moeten houden met het maken van de BBQ catering? Geen enkel probleem! Vertel het ons in de opmerkingen en wij regelen het voor u. Ook als u zelf helemaal geen zin heeft om achter de BBQ te staan, dan kunt u een BBQ kok erbij bestellen. Wij hebben namelijk altijd zin om te BBQ’en. Deze grill-meester(res) zorgt ervoor dat alle gerechten tot in perfectie aan uw gasten worden geserveerd. Achteraf wordt alle catering netjes opgeruimd en weer meegenomen naar onze locatie. Daar doen WIJ de afwas. Dat scheelt!

 

Buffet bestellen in Hoofddorp

Ook als het weer een BBQ nog niet toelaat, hebben wij enkele prachtige buffetten voor u in de aanbieding. Van een Mexicaanse keuken, tot Spaanse tapas, en van Nasi tot Vegan. We’ve got it all! Wij plaatsen het buffet voor u op locatie. Wij nemen de borden mee, het bestek, het gerei en de warmhoudbakken. Dit zit zelfs allemaal bij de prijs inbegrepen! Wanneer u klaar bent met het buffet, kunt u alles gewoon terugstoppen in de meegeleverde boxen. U hoeft helemaal niets schoon te maken of af te wassen. Wij halen alles de volgende dag weer op en doen de vaat!