Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

De beste strandtenten van Scheveningen

De beste strandtenten van Scheveningen

Heb je ook zin om te genieten van de zon, zee en strand? Gelukkig kan dat sinds kort weer prima in Nederland. Het ziet er namelijk naar uit dat we de komende weken weer tot rust kunnen komen op het strand door de  stijgende zomerse temperaturen. Het populairste strand in Nederland is Scheveningen. Het strand heeft een lange kustlijn, een gezellige boulevard en ontelbaar veel mooie strandtenten. Het is er niet voor niets super druk elke zomer. Als je van plan bent om het strand te bezoeken met de auto, dan is een goede achteruitrij camera noodzakelijk. Want anders raak je het zicht op het drukke verkeer makkelijk kwijt. Wat zijn de gezelligste beach clubs voor jongeren  in de Haagse badplaats? En welke past het best bij jou?

Indigo

Houd je van de Thaise vibes? Met een vleugje Bohemian en Ibiza er doorheen? Dan is Indigo het perfecte strandtentje voor jou. In deze gezellige beach club krijg je het ultieme vakantiegevoel.  Naast goede ligbedden kun je hier ook genieten van de allerbeste burgers.

Patagonia Beach Club

Een mooi, hip en gezellig stukje strand vind je bij Patagonia Beach Club. Aan het begin van het Zwarte Pad is deze mooie tent te vinden. Op de menukaart vind je er van alles. Van Acai bowls tot Fries suikerbrood en Quinoa salades.

Andere toppers

In Scheveningen vind je natuurlijk nog heel veel andere te gekke strandtenten. De aller bekendste zijn zonder twijfel: Hart Beach, Culpepper, Barbarossa en The Fat Mermaid.  De service is in alle stranden goed en het aanbod op de menukaart is bij alle strandtenten meer dan ruim! Het enige wat je niet mag vergeten bij je bezoek aan Scheveningen is een goed humeur  en –  als je met de auto bent  – goede achteruitrij cameras om het drukke  verkeer te overleven.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/