Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Taxi naar Schiphol, hoe vind je een goedkope Schiphol taxi ?

Een goedkope taxi naar Schiphol vinden is niet makkelijk. De Schiphol taxi is niet meer zoals voor het jaar 2000. Het jaar dat de taxibranche werd vrijgegeven. 

Schiphol taxi’s zijn normaal gesproken direct beschikbaar op de luchthaven Schiphol. Schiphol taxi’s bieden reizigers een handige en gemakkelijke manier om naar het nabijgelegen Amsterdam en omgeving te reizen. In het weekend onthulde NRC dat taxichauffeurs elk jaar duizenden euro’s betalen voor het lucratieve voorrecht om op de luchthaven van Schiphol te opereren. Hierdoor moeten deze chauffeurs op het dure hoge tarief blijven rijden. Beter is online bestellen dus. 

Taxi naar Schiphol de Schiphol taxi makkelijke manier van reizen

Schiphol taxi’s op Amsterdam Airport zijn een handigere manier van reizen, vooral als u veel bagage of zeer zware bagage heeft. Als u met de auto moet reizen zit u altijd met veel bagage, daarom zijn de Schipholtaxi’s op Amsterdam Airport een uitkomst. U heeft uiteraard andere mogelijkheden u een Schiphol taxi naar de luchthaven wilt nemen. Als u een transfer naar Schiphol nodig heeft en u wilt een taxi naar Schiphol Airport boeken, dan kunnen online taxibedrijven u goed helpen dit gemakkelijk te regelen. Een luchthavenshuttle vanaf Amsterdam Schiphol  zou met een deeltaxiservice kunnen maar dan moet u langer wachten na landing tot er een groep compleet is voordat deze gaat rijden. Een privé Schiphol taxi is een betere oplossing en tegenwoordig niet veel duurder. 

Als u vanaf de luchthaven Schiphol transport bestelt, kunt u zelf bepalen wanneer u met de taxi opgehaald wilt worden. Als u een transfer nodig heeft van Amsterdam naar Schiphol bent u ongeveer 20 minuten onderweg, en een bedrijf zoals Goedkoopnaarschiphol.nl regelt het makkelijk en snel voor u. 

Als u een Schipol taxi bij u thuis bestelt, vergeet dan niet dat u op het juiste tijdstip moet aankomen op de luchthaven voordat uw vlucht vertrekt. Voor Europese vluchten moet u 2 uur en internationaal 3 uur van te voren op de luchthaven zijn. De rit naar Amsterdam duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de verkeersstroom, maar tijdens piekmomenten kan het langer duren voordat u op de bestemming arriveert.

Drukke luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol is een van de drukste luchthavens van Nederland en de tweede drukste van Europa. De taxirit naar Amsterdam Airport duurt ongeveer 20 minuten en kost dat 65 euro naar de hoofdstad als u zomaar op de taxistandplaats instapt. Als u een taxi neemt vanaf de luchthaven in Amsterdam, kunt u deze naar elke locatie in Nederland nemen maar betaald u altijd de meter prijs. Als u gebruik maakt van de Schiphol taxiservice op Schiphol Plaza dient u voor het rijden controleren of vragen of de prijs niet onredelijk is. Spreek altijd een vast tarief af. Beter kunt u online een Schiphol taxi bestellen. Deze zijn goedkoper en hebben een vaste prijs.

Als u zoekt op de websites dient u de prijs als oriëntatie te gebruiken en deze te bevestigen bij het boeken. Een prijs af te spreken bij een taxistandplaats is ook een goed idee, maar doe dat dan voordat u met de taxi vertrekt, anders komen er problemen op de bestemming. 

Vooruit reserveren bij Goedkoopnaarschiphol.nl

Reizigers hebben altijd de mogelijkheid om op voorhand een taxi te reserveren bij Goedkoopnaarschiphol.nl. Het boeken van een taxi is een goede optie omdat het handig is en u een beter tarief heeft. Op Schiphol aangekomen hoort u altijd dat reizigers altijd de officiële taxi’s op Amsterdam Airport moeten gebruiken om de veiligheid te garanderen. Dat is echt niet nodig omdat er zat andere alternatieven zijn die veel goedkoper en zelf beter zijn. De taxichauffeurs van Goedkoopnaarschiphol.nl halen u netjes op zoals is afgesproken en vervoeren u met alle bagage naar het vliegveld.  Als u een taxi boekt vanaf Amsterdam Airport, haalt deze taxiservice u op zodra uw vlucht arriveert, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. De chauffeur zal u netjes bellen om af te spreken na landing.

Als u een taxi op straat wilt nemen, zijn er taxistandplaatsen in bijvoorbeeld het stadscentrum van Amsterdam. Op Schiphol lopen de meeste mensen naar de aankomsthal van Schiphol, de officiële taxistandplaats van de luchthaven. Particuliere taxiverhuur bevindt zich bij de ingang van Schiphol, net buiten de hoofdingang. U kunt ook een bus of taxi nemen om van de luchthaven naar het stadscentrum te komen.

Zakelijke taxi naar Schiphol

Als u kiest voor een zakelijke taxi wordt u opgewacht bij de Meetingpoint door een taxichauffeur. De taxichauffeur verschijnt in pak met stropdas en spreekt Engels. Om te voorkomen dat u wordt opgelicht, kunt u dus beter online bestellen bij Goedkoopnaarschiphol.nl i.p.v. de taxistandplaats op Schiphol zelf. Er wel een andere goede service maar dat is deeltaxivervoer, namelijk de Travel Taxi van Schiphol. Deze haalt u op vanaf elk adres in het land. Naast de online taxiboekingsservice van hun is er een taxistandplaats waar u uw taxi kunt boeken zelfs als als de rit minder dan 1 km bedraagt. 

De taxi’s van Goedkoopnaarschiphol.nl zijn van hoog niveau en moeten in perfecte staat verkeren, zonder krassen, krassen of beschadigingen aan de buiten- of binnenkant van de auto. Het is ook mogelijk om een retourrit vanaf Schiphol te boeken, dit is over het algemeen  zelfs de goedkoopste taxiservice.

Schiphol taxi online goedkoper

De luchthaventaxi’s op Schiphol Plaza zijn afkomstig van verschillende taxibedrijven en bieden ook vervoersdiensten aan naar de grotere steden van Nederland. Voor de terugreis is het dus doorgaans goedkoper om een retour Schiphol taxi te boeken dan voor een enkele reis, maar ook voor een enkele reis is dit meestal goedkoper dan een taxi van Schiphol zelf.

Adres voor een Schiphol taxi

Contact gegevens Amsterdam

 • Goedkoop naar Schiphol, met de Schiphol taxi.
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg, 1054xv.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schiphol taxi Goedkoopnaarschiphol.nl 

Adres gegevens Schipholtaxi Amsterdam

 • Schipholtaxi Amsterdam
 • Adres: Mijehof 245 A, 1106 HG Amsterdam
 • Telefoon: 020-261 83 95
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schipholtaxi.Amsterdam
 • Taxibedrijf : Schiphol taxi 

Adres gegevens Schipholtaxi Amsterdam Schiphol

 • Goedkope Schiphol taxi Amsterdam
 • Adresgegevens: Schiphol Boulevard 103, 1118 BG Schiphol
 • Telefoon: 020 261 3984
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schipholtaxi.Amsterdam