Clarapelsadvies
Image default
Eten en drinken

Brievenbustaart bestellen

Brievenbusbanket.nl 

Brievenbustaart per post verzend je naar iemand met brievenbusbanket.nl. Onze brievenbustaarten zijn zo ontworpen dat het in een brievenbus doosje past en door de brievenbus past, dus de ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Soorten gebak per post: 

De verschillende soorten ambachtelijk gebak per post zijn;

  • Walnoot Sinaasappel Banket 
  • Haagsche Hopjes Banket 
  • Kaneel Banket
  • Chocolade Banket 

Ook hebben we combinatie doosjes waarbij u uw favoriete smaken en soorten gebak per post samen kan stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de combinatie Kaneel en Haagsche Hopjes of bijvoorbeeld uit Walnoot Sinaasappel en Chocolade gebak. Het is zelfs mogelijk om alle vier de soorten gebak in hetzelfde doosje te bestellen dat nog steeds door de brievenbus past.

Verzending:

Wij verzenden het gebak per post met vanavondbezorgd.nl, dit betekend voor u dat u tot 23:59 kan bestellen en het de volgende dag geleverd wordt tussen 17:00 en 22:00. 

Afrekenen:

We hebben het afreken proces zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u, we maken gebruik van een one-page-checkout. Dit betekend dat alle stappen makkelijk te overzien zijn op dezelfde pagina en het overzichtelijk blijft. Kies uw betaalmethode en zodra u heeft betaald gaan wij aan de slag om de bestelling zorgvuldig te verpakken en verzenden.

Zakelijke oplossingen: 

Ook hebben we zakelijke oplossingen voor bedrijven waarvan bijvoorbeeld het personeel momenteel thuiswerkt, u kunt dan het beste contact opnemen met ons en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor uw bedrijf.

https://www.brievenbusbanket.nl/