Clarapelsadvies
Image default
Huishoudelijk

Klok Neutral waspoeder voor wit en gekleurde was

Huis & Sanitair reinigen op een bewuste manier

Klok is dé bewuste keuze voor huishoudens in Nederland. Bij Klok zijn we namelijk specialist in het ontwikkelen van schoonmaakproducten en wasproducten op volledige ecologische basis en dit doen we al jarenlang! Op onze eigen website, klok-eco.nl, vind je alle producten die wij zelf ontwikkelen voor consumenten. Je vindt er dus alles voor je dagelijkse huishouden en sanitair schoon te houden met onder andere wasmiddel, vaatwastabletten, schoonmaakmiddelen, speciaal reinigers, toiletreinigers en waspoeders.

Neutral parfumvrij waspoeder online bestellen

Een van onze meest bestelde producten is de waspoeder voor de witte en gekleurde was. Onze waspoeders doorstaan ieder jaar weer de testen die organisaties zoals de consumentenbond organiseren, waarbij getest wordt in hoeverre kleding goed schoon wordt. Waspoeders bieden ten opzichte van vloeibare wasmiddelen een veel betere oplosbaarheid in water, waardoor je was schoner en frissen zal aanvoelen. De neutral waspoeder van Klok is ook nog eens volledig parfumvrij en mild voor de huid. Voordelen was onze waspoeder zijn:

  • Waspoeder zonder parfum voor de witte en gekleurde was
  • Onze Neutral Waspoeder bevat 0% parfum en 0% kleurstof
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • Voorzien van de EU ecolabel
  • Asthma Allergy Nordic Label
  • Garandeert een schone, frisse en stralende was

Dankzij het Asthma Allergy Nordic Label weet je als consument dat de strengste maatregelen zijn genomen dat mensen met een huidallergie het product veilig kunnen gebruiken. Dit keurmerk uit Scandinavië hanteert de hoogste standaarden als het gaat om wasproducten geschikt maken voor mensen met een allergie of huidaandoening. De wasmiddelen van Klok worden uitvoerig getest door onafhankelijke dermatologen, maar ook wordt getest of het product het werk goed doet en dat is natuurlijk een stralend schone was garanderen.

Afwasmiddel neutral voor milde handen

Heb je geen vaatwasser en moet je op de ‘ouderwetse’ manier je vaat afwassen? Gebruik dan de Klok afwasmiddel neutral in handige 500ml of 1l variant. Onze afwasmiddel is namelijk volledig ecologisch en vrij van parfum en parabenen. Zo word je huid beschermd en kun je ons product gerust gebruiken als je last hebt van snel geïrriteerde handen.

Vaatwastabletten bestellen online

Ook voor de vaatwasser heeft Klok een oplossing. Met onze all-in-one eco vaatwastabletten haal je meteen een reiniger en onderhoudscapulse in huis voor je vaatwasser. De vaatwastabletten zijn individueel verpakt in een 100% wateroplosbare folie én bevatten een ingebouwde zoutoplossing. Dus het bijvullen van zout in de vaatwasser niet nodig is. Krijg een schone, frisse en hygiënische vaat met de vaatwastabletten van Klok en bestel direct online in onze webshop!

 

Klok | Goed voor mens & milieu

Probeer je bewuster te zijn met water, watergebruik en afval in het water te minimaliseren? Dan zijn onze ecologische wasproducten de juiste keus. Bij Klok hebben we vanaf dag 1 geloofd in de visie van harmonie tussen mens en milieu. Door altijd gebruik te maken van natuurlijke zeep ingrediënten, vervuilen onze producten het (grond)water vele malen minder dan traditionele wasproducten van bijvoorbeeld Persil, Ariël, Robijn en Witte Reus. Waarom kiezen voor Klok was- en reinigingsproducten:

  • Keuze uit de een 100% duidelijk en beknopt ecologisch assortiment
  • Snelle verzending vanuit onze eigen voorraad
  • Gratis levering in Nederland vanaf €30,-
  • Eenvoudig online bestellen en veilig betalen met iDeal of creditcard

Abonneer op onze nieuwsbrief voor leuke acties

Klok heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven, abonneer dan op onze nieuwsbrief via de website en blijf als eerste op de hoogte. Probeer ook eens onze Klokbox uit – voor een actieprijs kennismaken met al onze producten mét gratis verzending!

https://www.klok-eco.nl/