Clarapelsadvies
Image default
Horeca

Sapbar huren

SAPPIE, SAPPIE, LEKKER SAPPIE MENSEN!

Jaja, ons beste advies met deze warme dagen is om een lekker vers geperst sapje te drinken. Onze vrienden van Shakes on Wheels maken de lekkerste verse sappen voor jou klaar op ieder gewenste locatie.

Zo kan je ze gewoon naar je werk laten komen om voor jou en je collega’s aan het shaken te gaan. Zij doen al het werk, jij geniet. Ze komen dan met een leuke bar, bartender en alle apparatuur naar jou kantoor, zetten het in een handomdraai op – en het shaken kan beginnen!

Heb je weinig ruimte? Ze hebben al sapbarren vanaf 1,5 meter. Sommige barren zijn zelfs inklapbaar en passen derhalve in elke lift. Er zijn dus altijd mogelijkheden om een sapbar naar jouw bedrijf te halen.

Het goede nieuws is dan ook, je kan een sapbar huren! Check die pagina maar even voor alle details.

Dus gaan met die banaan, en bellen maar! Dit wil je niet missen. Nu alle events dit jaar geannulleerd zijn vawege corona kan jij het event gewoon naar je werk halen. Met een sapbar creëer je instant die goede vibe. Tropische sferen, koude sapjes = vrolijke mensen. Je collega’s zullen je dankbaar zijn.

Je vraagt je misschien af wat er allemaal gaat in die sapjes van Shakes on Wheels. Prima natuurlijk, maar laat dat maar aan hun over. Zij runnen deze professionele sapbar al jaren. De beste en lekkerste comibinaties komen dan ook uit hun sappersen gerold.

Oké een voorbeeld dan. De “Heart Biet” is wel een echte topper. Hierin gaat Biet (jaja!), appel, citroen en gember. De perfecte balans van het aardse van de biet, het zoete van de appel, het zuur van de citroen en het pittige van de gember maken dat je smaakpappillen een ware explosie te verwerken krijgen. Koud het lekkerst! Wacht niet langer want in de zomer zijn deze Sapondernemers behoorlijk druk. Tot saps!

https://shakesonwheels.nl