Clarapelsadvies
Image default
Woning en Tuin

Chique Essenza beddengoed, een Ferm Living plantenbak en een it’s about RoMi tafellampje: Deens

Vazen en potten zijn heerlijke woonaccessoires om je huis mee op te fleuren. We tippen de bont getinte serie vazen van Urban Nature Culture, met als voorbeeld het gele model. De vaas is gemaakt van gerecycled glas. Ze is smal aan de onderkant, breed (bol) in het midden en weer smal bovenaan. De diametermaten zijn respectievelijk 15,5 en 20 cm. Welke kleur bloemen je ook koopt, ze komen tot hun recht in deze vaas. Heb je genoeg ruimte in huis voor nog een vaas? Maak een verrassende combi met bijvoorbeeld een roze, oranje of groen model. Gaat jouw voorkeur meer uit naar potten / vazen in rustige naturel tinten? We adviseren je een kijkje te nemen bij de Nordal, HKliving of HAY collectie op Deens.nl.

Eens in de zoveel jaar is het tijd voor een nieuwe bank. Bij Deens kun je terecht voor eindeloos veel ‘gewone’ en slaapbanken. Grab is een hippe slaapbank in wit met zwart van het Karup Design label. Online staat een filmpje waarin je Grab van alle kanten te zien krijgt:  https://www.deens.nl/nl/slaapbank-grab-zwart-131002613.html. Zet deze sofa-bed combinatie in de werkkamer en je creëert in één keer een logeerkamer! Een relaxte bank is het grote grijze ontwerp van MUST living. Dit zijn de afmetingen: 75 x 230 x 96 cm. De licht glimmende stof voelt zacht aan en zorgt voor een luxe look. Bestel de sofa vandaag, dan heb je ‘m binnen 2 tot 4 weken thuis staan.

Lampen, waar te beginnen? Wat een enorm aanbod op deens.nl! We noemen een paar merken om zeker snel te checken: Madam Stolz, Tine K Home, Fatboy, House Doctor, it’s about RoMi en Bloomingville. Een naam die ons aanspreekt, is ferm LIVING. Ferm betekent dapper, moedig en doortastend; dat zijn ferm LIVING lampen zeker! Kijk maar eens naar de wandlamp Arum Tall in zwart of cashmere-kleur. De uitstraling is modern met een vleugje nostalgie. Losse lampenkappen en -snoeren levert ferm LIVING ook.

https://www.deens.nl/nl/