Pensioenlogica is de onafhankelijk pensioenadviseur voor betaalbaar advies

      Reacties uitgeschakeld voor Pensioenlogica is de onafhankelijk pensioenadviseur voor betaalbaar advies

Bent u op zoek naar een onafhankelijk pensioenadviseur? Pensioenlogica geeft u graag advies en zoekt samen met u naar oplossingen voor complexe pensioenvraagstukken. Sinds 2017 is de Pensioenlogica opgericht door Dirk-jan Plate. Hij is de onafhankelijk pensioenadviseur en zorg voor betaalbaar en kwalitatief advies over allerlei pensioenvraagstukken.

Diensten van Pensioenlogica 

Dirk-jan Plate geeft pensioenadvies aan diverse beroepsgroepen. Werkgevers, advocaten, ondernemingsraden, HR-professionals en ondernemers kunnen allemaal terecht bij Pensioenlogica voor onafhankelijk pensioenadvies. U kunt gegarandeerd een hoge kwaliteit advies voor lage tarieven verwachten. Dirk-jan Plate heeft ervaring met diverse pensioenvraagstukken, zoals verschillen compenseren, ontslag, voorwaardelijk pensioen behouden (VPL) en vergelijkingen met verzekeraars. 

Pensioenvraagstukken oplossen voor werkgevers 

Dirk-Jan Plate begrijpt dat u als werkgever wilt zorgen voor een betrouwbare en passende pensioenregeling voor uw werknemers. Problemen met uitvoeringsovereenkomsten met de pensioenuitvoerder lossen wij graag voor u op. Aanpassingen aan pensioenovereenkomsten? Dirk-Jan Plate heeft hier als onafhankelijk pensioenadviseur veel ervaring mee en kan u gericht helpen. Eerst worden alle juridische mogelijkheid bekeken. Pensioenlogica zorgt voor de best passende pensioenregeling voor uw bedrijf of organisatie. Het deskundige advies levert u een aanbod aan eerlijke, betrouwbare en best passende opties voor pensioenregeling. De pensioenvormen en pensioenuitvoerders worden gekozen die uw bedrijf en werknemers het voordeligst tegemoet komt. 

Onafhankelijk pensioenadviseur voor werknemers en ondernemers

Pensioenlogica is de veelzijdige onafhankelijk pensioenadviseur. Als werknemer spannend om een besluit te maken over uw pensioen? Pensioenlogica onderzoekt de mogelijkheden en geeft het beste advies. Uw wensen worden meegenomen in alle fases van het proces. Dekkingsgraad, juridische kwesties en risico’s worden allemaal onderzocht en bepaalt het uiteindelijke advies. Het persoonlijke pensioenplan geeft de meest interessante mogelijkheden weer. Allerlei aanbieders worden bekeken. Dirk-Jan Plate zorgt voor antwoorden op al uw vragen en neemt uw zorgen weg! Vertrouwd, kwalitatief en eerlijk is ons advies. 

Advies aan ondernemingsraad en advocatenkantoren

De ondernemingsraad focust zich op de wijzigingen in pensioenregelingen. Pensioenlogica schiet u te hulp in het maken van deze belangrijke keuzes. Heeft u vragen over het opstellen van een pensioen-transitieplan? Hoe werkt het omzetten van een middelloonregeling naar beschikbare premieregeling? Pensioenlogica geeft advies over al deze zaken. Samen zoeken we naar de beste oplossingen! Maak via de website Pensioenlogica.nl een afspraak en kom erachter wat de onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate voor uw pensioenregeling kan betekenen.