Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Pensioenlogica is de onafhankelijk pensioenadviseur voor betaalbaar advies

Bent u op zoek naar een onafhankelijk pensioenadviseur? Pensioenlogica geeft u graag advies en zoekt samen met u naar oplossingen voor complexe pensioenvraagstukken. In 2017 is Pensioenlogica opgericht door Dirk-Jan Plate. Hij is onafhankelijk pensioenadviseur en zorgt voor betaalbaar en kwalitatief advies over allerlei pensioenvraagstukken.

Diensten van Pensioenlogica 

Dirk-Jan Plate geeft pensioenadvies aan meerdere doelgroepen; werkgevers, advocaten, ondernemingsraden, HR-professionals en ondernemers kunnen allemaal terecht bij Pensioenlogica voor onafhankelijk pensioenadvies. Hoog van kwaliteit en betaalbaar. Dirk-Jan Plate heeft ervaring met een groot scala aan (complexe) pensioenvraagstukken, zoals wijzigingstrajecten, pensioen en ontslag, het behoud van het voorwaardelijk pensioen (VPL) en het vergelijken van verschillende pensioenregelingen.   

Pensioenvraagstukken oplossen voor werkgevers 

Dirk-Jan Plate begrijpt dat u als werkgever wilt zorgen voor een betaalbare en passende pensioenregeling voor uw werknemers. Problemen tussen werkgever en de pensioenuitvoerder, bijvoorbeeld op het gebied van de uitvoeringsovereenkomsten, lost hij graag voor u op. Aanpassingen van pensioenovereenkomsten tussen werknemer en werkgever? Dirk-Jan Plate heeft hier als onafhankelijk pensioenadviseur veel ervaring mee en kan u gericht helpen. Zijn aanpak is dat eerst alle juridische mogelijkheden worden bekeken. Daarna adviseert Pensioenlogica pas over de best passende pensioenregeling voor uw bedrijf of organisatie. Hij neemt deskundig de voor en nadelen van de verschillende opties met u door. Uiteindelijk kiest u zelf voor de vorm en pensioenuitvoerder die het beste bij u past. 

Onafhankelijk pensioenadviseur voor werknemers

Pensioenlogica is een veelzijdige onafhankelijk pensioenadviseur. Voor werknemers bestaan er steeds meer keuzemogelijkheden. De keuzestress die dat met zich meebrengt kan Pensioenlogica voor u wegnemen. Dirk-Jan onderzoekt de mogelijkheden en geeft het beste advies. Uw wensen worden meegenomen in alle fases van het proces; dekkingsgraad, indexatiekansen, eerder of later met pensioen, zaken die allemaal met de werknemer kunnen worden besproken waarna er een advies volgt. Een persoonlijke pensioenplan zorgt voor een planning van alle belangrijke in de toekomst te verwachten stappen. Dirk-Jan Plate zorgt voor de antwoorden op al uw vragen en neemt uw zorgen weg! De moeilijke materie wordt door hem vertaald naar uw wensen, duidelijk en direct toepasbaar.  

Advies aan ondernemingsraden en advocatenkantoren

Bij wijziging van de pensioenregeling wordt de ondernemingsraad betrokken. Pensioenlogica kan u helpen de verschillen in kaart te brengen en als adviseur van de ondernemingsraad voorzien van een passend advies. Heeft u vragen over het pensioen-transitieplan? Over een omzetting van een middelloonregeling naar een beschikbare premieregeling? Pensioenlogica geeft advies over al deze zaken. Samen zoekt u naar de beste oplossing! Maak via de website Pensioenlogica.nl een afspraak en kom erachter wat de onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate voor uw pensioenregeling kan betekenen.