Clarapelsadvies
Business / Management

De praktijkinrichting van All Dent

Een tijdje geleden is onze tandarts helemaal opnieuw ingericht, ze hebben namelijk gebruik gemaakt van de praktijkinrichting van All Dent. Het is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het inrichten van tandartspraktijken en orthodontisten. Ze focussen zich hierbij op de meubels, ramen, kozijnen en dergelijke, maar ook op het materiaal waarmee de tandartsen te werk gaan. Het hele totaalplaatje wordt geregeld middels de praktijkinrichting van All Dent. Bij mijn tandarts is het resultaat heel erg mooi. Het ziet er allemaal perfect uit en het geeft de patiënten een fijn gevoel, dit is heel knap als je angst kan wegnemen bij patiënten door een vertrouwde omgeving te creëren. Het is vakwerk wat niet zomaar afgestempeld kan worden in de categorie binnenhuisarchitect. Het is niet alleen sfeer in een huiskamer, maar het heeft te maken met een praktijk waar dagelijks kinderen huilend naar binnen stappen en de omgeving van groot belang is.

De beste praktijkinrichting

Toen ik voor het eerst in de tandarts kwam na de praktijkinrichting van AllDent sprak ik met mijn tandarts over zijn ervaringen met de verbouwing. Hij gaf aan dat hij enorm tevreden was en hij vergeleek het met de renovatie van een tiental jaar geleden. Dit heeft hij gedaan met een andere partij en hij merkt heel duidelijk verschil tussen de twee. Hij zei dat AllDent de beste is op gebied van praktijkinrichting. Niemand kan hieraan tippen en de wijze waarop ze te werk gaan is net zo mooi als het uiteindelijke resultaat. Hij adviseert iedere praktijk om eens een medewerker van AllDent langs te laten komen om te bepalen wat er in de praktijk kan gebeuren om te zorgen dat het weer een aangenaam terrein wordt voor patiënten.

Meer weten?

Als je dus meer wil weten over wat AllDent allemaal te bieden heeft dan kun je een afspraak maken met een medewerker in uw praktijk. Dit is het beste, omdat deze dan polshoogte kan nemen op de huidige situatie en kan bepalen wat er precies beter kan. Op deze manier kan hij direct aangeven wat er allemaal veranderd moet worden en wellicht is een prijsindicatie direct al mogelijk!