Clarapelsadvies
Business / Management

Kiezen voor de Dozenhal!

Voor de Dozenhal kiezen is een goed idee, wanneer je op zoek bent naar kartonnen dozen. Niet voor niets hebben wij de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland! Met meer dan 2500 formaten is ons assortiment ontzettend groot. Bovendien is het bij ons mogelijk om vandaag al te bestellen, en morgen de levering mogelijk te maken! Zo efficiënt werken wij wel. Niet alleen hebben we 2500 formaten in ons assortiment, maar ook 2500 formaten die op voorraad zijn, die dus ook direct geleverd kunnen worden wanneer nodig. Dat is pas makkelijk. We hebben ruim 10000 pallets met nieuwe en gebruikte dozen voor onze klanten.

De gebruikte dozen van de Dozenhal

Hoorde u dat nou goed? Gebruikte dozen van de Dozenhal? Waarom zou u in hemelsnaam gebruikte dozen willen hebben? Dat kunnen we goed uitleggen. Het is namelijk zo dat gebruikte dozen niet alleen ontzettend goed voor het milieu zijn, maar ook nog eens super goed voor uw portemonnee. Wanneer u dus graag dozen wilt hebben om alle winterjassen in op zolder te kunnen opslaan, dan zijn gebruikte dozen ideaal! Goedkoop en duurzaam, voor niet al te zwaar transport, maar toch goed te gebruiken voor een tweede beurt. Perfect!

Dozen op maat

Daarnaast heeft de Dozenhal nog veel meer verschillende mogelijkheden. We hebben namelijk ook dozen die op maat gemaakt kunnen worden voor onze klanten. Dit is vooral een goede uitkomst, wanneer producten getransporteerd moeten worden die een vreemde vorm hebben. Gelukkig is dozen op maat laten maken bijna nooit nodig, omdat we dus ruim 2500 formaten in onze voorraad hebben zitten. De kans dat de doos die u nodig heeft erbij zit, is erg groot. U kunt dan gewoon in onze voorraad zoeken via een zoekfunctie op onze website, waarbij u alleen de formaten hoeft in te vullen met het aantal dat nodig is, en voilà! Alle dozen die aan uw zoekresultaat voldoen op een rijtje! Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen bij het leveren en maken van dozen? Neem dan een kijkje op onze website. We hebben bedrukte dozen, en nog veel meer.