Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Een kappersabonnement bij de kapper in Breda

Vindt u het heerlijk om zo nu en dan naar de kapper te gaan en woont u in Noord-Brabant? Dan is een kappersabonnement bij de kapper in Breda zeker een aanrader. Voor dit exclusieve kappersabonnement gaat u naar Hair & Looks, gevestigd aan de Prins Hendrikstraat in het Ginneken. Deze kapper in Breda is dagelijks geopend, behalve op zondag. Bovendien kunt u er op woensdag en donderdag ook in de avond terecht. Een kappersabonnement houdt in dat u maandelijks een vast bedrag betaalt en dat u vervolgens naar de kapper kunt wanneer u maar wilt. Zo kunt u regelmatig uw look veranderen of uw coupe laten bijknippen, zodat uw haar er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Met een vertrouwd gevoel in de kappersstoel

Natuurlijk kunt u bij Hair & Looks in Breda ook een afspraak maken zonder dat u een kappersabonnement heeft. Of u nu regelmatig de kapper bezoekt of slechts een keer in het halfjaar, één ding is zeker: bij deze kapper in Breda zit u altijd met een vertrouwd gevoel in de kappersstoel. De kapsters van deze salon luisteren namelijk aandachtig naar uw wensen en gaan vervolgens deskundig te werk. Ze beschikken allemaal over veel ervaring en volgen bovendien regelmatig trainingen. Deze trainingen worden georganiseerd door Biacre en gaan over allerlei belangrijke kapperszaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende knip- en kleurtechnieken, maar ook de laatste haartrends worden hierbij behandeld.

Kies voor een gezond kapsel

Een gezond kapsel staat bij Hair & Looks te allen tijde centraal. Om dit te kunnen realiseren, maken de kapsters van deze salon gebruik van de beste en meest professionele haarproducten. Erkende merken als Roverhair en Biacre ziet u in deze zaak veel terugkomen. Wilt u deze producten ook zelf gebruiken? Dan kunt u deze gewoon in de webshop of in de kapsalon van Hair & Looks kopen.