Clarapelsadvies
Image default
Meubels

Helemaal gek van schoenen? Koop een schoenenmeubel!

6 paar slippers, 8 paar gympen, 3 paar hakken, 4 paar laarzen en ga zo maar door. Erg veel mensen zijn ontzettend fan van schoenen. En dat is logisch want schoenen zijn ook heel leuk, maar wanneer u zoveel gympen, slippers, laarzen en hakken heeft wordt het lastig om het overzicht te bewaren. Een schoenenmeubel kan in dat geval uitkomst bieden. Op deze manier krijgt u opnieuw het overzicht over uw schoenen en hoeft geen enkel paar te worden vergeten. Buiten dat brengt zo’n schoenenmeubel nog veel meer voordelen met zich mee, dus lees maar snel verder.

Einde van de rommel in uw gang

Al uw schoenen hebben natuurlijk een plekje nodig en wanneer u deze uittrekt in de gang en u geen fatsoenlijke opbergplek heeft vergeet u de schoenen al gauw op te bergen. Dat zorgt voor een erg rommelig gezicht in uw gang. Ook is het niet netjes om uw gasten te ontvangen in een gang vol schoenen. Meer dan genoeg reden voor u om een schoenenmeubel te kopen. Deze maakt het opruimen van uw schoenen makkelijk en toegankelijk.

Schoenenkast

Behoud van kwaliteit

Wanneer u uw schoenen in de gang laat staan vanwege een gebrek aan opbergmogelijkheden zorgt dit niet alleen voor een rommelig gezicht, het kan ook negatieve invloed hebben op de kwaliteit van uw schoenen. Bijvoorbeeld wanneer u schoenen moet stapelen en de viezigheid van de ene schoen op de andere schoen gaat of wanneer stof uw schoenen aantast. Ook kan een overvolle gang ervoor zorgen dat u soms onbewust op schoenen staat. Dat maakt een schoenenmeubel opnieuw extra aantrekkelijk, op deze manier behoud u de kwaliteit van uw schoenen.

Koop een hip schoenenmeubel

Wanneer u op zoek gaat naar een schoenenmeubel zult u erachter komen dat er ontzettend veel opties zijn als het gaat om vormen en maten van deze meubels. U kunt kiezen voor een meubel dat helemaal past binnen de stijl van uw huis. Op deze manier creëert u verbinding tussen de woonkamer en de gang. Dus buiten het kwaliteitsbehoud van uw schoenen en het einde aan de rommel in uw gang heeft u met het schoenenmeubel ook nog een echte eyecatcher in uw gang, hoe ideaal is dat?

Plek voor andere items

Buiten de schoenen die u kunt opbergen in uw nieuwe schoenenmeubel is er boven op het meubel ook plek voor andere alledaagse accessoires. Zo kunt u in de winter kiezen voor een paar handschoenen en een muts en in de zomer kunt u kiezen voor een zonnebril en zonnebrand. Dat maakt het schoenenmeubel ook nog eens multifunctioneel.