Clarapelsadvies
Image default
Entertainment

Help: Mijn familielid wordt 60

Wordt er iemand in uw familie binnenkort 60 en wilt u een opblaaspop 60 jaar huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij huureenpop.nl hebben we een groot assortiment aan veel verschillende ontwerpen van opblaasbare poppen voor iedere gelegenheid. Een Abraham, een Sarah op een motor, noem het maar op. Onze service is heel gemakkelijk en u wordt in alles voorzien.

Hoe werkt het?

Hoe werkt onze service dan? U krijgt een pakket opgestuurd op de door u opgegeven datum. Wij zorgen ervoor dat dit pakket van uw opblaaspop 60 jaar, inclusief alles wat u nodig hebt, door PostNL zal worden bezorgd. Denk hierbij aan een hamer, haringen, de pop zelf, een blower en natuurlijk een handleiding. Wilt u de kosten ietwat inperken? Haal dan uw pakket op bij onze locatie en breng het zelf ook weer terug. Dit scheelt namelijk u de bezorgkosten. Met dit inclusieve pakket zorgt u ervoor dat uw opblaasbare pop binnen enkele minuten op staat en dus snel aan de slag kunt met de verdere voorbereidingen van  uw feest.

Wanneer uw feest is afgelopen, kunt u gemakkelijk en snel de pop weer opruimen en stopt u alle spullen terug in het pakket en stuurt u deze gratis weer op naar onze locatie. Wij ontvangen uw pakket en laten u weten wat de afrondende stappen zijn. Daarbij hopen wij natuurlijk dat u een onvergetelijke dag hebt gehad en dat degene die 60 jaar werd erg verrast werd door één van onze poppen.

Horen wij binnenkort van u?

Denkt u nu: ‘oh, ome pietje wordt binnenkort ook 60 en we willen hem ook verrassen’? Kijk dan vooral even op onze website naar ons grote assortiment. We hebben namelijk veel verschillende poppen met 60 jaar erop. Kijk dus gerust even rond. Of heeft u ergens vragen over? Neem dan ook vooral contact met ons op, wij helpen u graag! Onze klantenservice medewerkers zijn er ook voor al uw advies.

 

Gerelateerde artikelen

Wat zijn voordelen van een projectmanagementpartner?