Clarapelsadvies
Image default
Entertainment

Beco zwemgordels gebruiken

Als je kindje gaat leren zwemmen dan zal hij steeds minder ondersteuning nodig hebben. Het gebruik van zwembandjes is hierbij ook niet verstandig. Het grootste nadeel van zwembandjes is dat je bijna geen ondersteuning hebt om zwemslagen te maken. De meeste kinderen worden in deze fase juist belemmerd. Gelukkig kan je eventueel ook Beco zwemgordels gebruiken. Zwemgordels zijn een zwemhulpmiddel waarbij je zwemslagen kan aanleren en oefenen kan met zwemmen. Het voordeel van de zwemgordels is ook dat je er gordels uit kan halen. Zo creëer je minder drijfkracht en moet je kindje echt zelfstandig gaan zwemmen. Dit is perfect als je kindje bezig is om te leren zwemmen.

Beco zwemgordels gebruiken onder toezicht

Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat je de Beco zwemgordels gebruiken gaat onder toezicht. Bij vrij zwemmen wordt nog steeds gevraagd om zwembandjes te gebruiken. Maar als je kindje echt gaat oefenen met de zwemslagen dan kan je dus Beco zwemgordels gebruiken. Het is wel belangrijk dat je als ouder hier bovenop blijft zitten. Coach je kindje dus tijdens het zwemmen en laat je kindje absoluut niet los zwemmen. Beco zwemgordels gebruiken is ideaal ter ondersteuning, maar het is geen redmiddel. Het is belangrijk om dit goed in gedachten te blijven houden.

Beco handpeddels gebruiken om te sporten in het water

De tijd van gewoon baantjes trekken is voorbij. We willen veel meer spiergroepen in één keer trainen. Een manier om dit te trainen kan je met Beco handpeddels gebruiken. Handpeddels zorgen voor extra weerstand op het water. Het wordt zo een stuk zwaarder om een paar baantjes te trekken. De handpeddels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Begin meteen met een kleine maat zodat je langzaam extra weerstand kan opbouwen. Bij Beco handpeddels gebruiken is het belangrijk om steeds een stapje verder te gaan. Maar begin niet direct met de grootste peddels. Zo train je geleidelijk je spieren tot een hoger niveau tijdens het baantjes trekken.

Beco handpeddels gebruiken als professionele zwemmer

Als professionele zwemmer zijn de Beco handpeddels ideaal om jezelf te trainen. Met elastieken bandjes maak je ze vast aan je handen. Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat ze op maat van je handen gemaakt kunnen worden. De handpeddels blijven zo goed zitten tijdens het trainen. Kom gerust eens in ons assortiment kijken naar Beco handpeddels. Je kan je eigen handpeddels uitzoeken en aan de slag gaan met krachttraining tijdens het baantjes trekken in het zwembad.