Clarapelsadvies
Image default
Kinderen

Kinderfietsen; de voordelen van BMX

Groeit je kind uit zijn fietsje of is het tijd voor de eerste? De leukste kinderfietsen zijn vindbaar bij CK Rijwielhandel. Alle fietsen zijn uitvoerig getest en verkrijgbaar in diverse designs en maten. Dus ben je op zoek naar een stoere of schattige fiets voor je kind? Beide en nog vele andere opties zijn beschikbaar in ons assortiment, onlin of in de showroom. 

 

BMX fietsen

Een BMX fiets is speciaal gemaakt voor Bicycle Motorcross en is zeer sportief en stijlvol. Het is met deze fiets mogelijk om allerlei professionele manoeuvres uit te voeren in de disciplines freestyle, flatland of race. Mede dankzij de kleine wielen en de lage instap is de fiets ook perfect voor kinderen tussen de leeftijd 4 tot 8 jaar.  

 

BMX kinderfiets

Is uw kind gek op stunten uitoefenen op de fiets? Dan is de BMX kinderfiets een goede oplossing. De fiets heeft een lage instap en is gemaakt om op te stunten. Het frame en de kettingkast is erg stevig waardoor de fiets ook minder snel kapot gaat. De BMX kinderfiets is beschikbaar in wielmaat 16 inch en in wielmaat 20 inch. De 16 inch is beschikt voor de leeftijdsgroep van 4 tot 6 jaar. De 20 inch is perfect voor de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Twijfelt u over de juiste maat voor uw kind? Dan is het verstandig om contact op te nemen met onze specialisten. Het is natuurlijk mogelijk dat uw kind een grotere of kleinere fiets nodig heeft. Naast de verschillende maten zijn er ook diverse kleuren beschikbaar, zo is er voor ieder wat wils.

 

Fietsenwinkel Haarlem

Heeft u een nieuwe fiets nodig of is uw oude fiets toe aan een reparatie in de omgeving Haarlem? U kunt bij ons terecht een snelle én professionele reparatie en onderhoud voor alle soorten (elektrische) en normale fietsen. Een groot deel van onze modellen hebben wij ook beschikbaar in de showroom. Dus wilt u eerst even een testritje maken? Kom dan zeker langs om uw potentiële nieuwe fiets te bekijken en te testen. Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u met de juiste fiets naar huis gaat. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Of direct een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Als fietsenwinkel Haarlem zien wij u graag  in onze showroom of webshop en veel plezier met uw aangeschafte producten!

https://www.ckrijwielhandel.nl/