Clarapelsadvies
Image default
Industrie

Rvs laten frezen door een full-service bedrijf

Voor de bewerking van verschillende soorten materialen maakt u het liefst gebruik van een bedrijf dat op de hoogte is van de nieuwste technieken binnen de metaalbewerking. U zoekt een bedrijf dat verschillende disciplines aanbiedt: van het frezen van rvs tot aan het stempelen van uw product. Daarnaast heeft u de voorkeur voor experts die écht met u meedenken en uw ontwerp vertalen naar een eindproduct dat past bij uw wensen en eisen. Metalltec B.V. biedt metaalbewerking aan van allerlei soorten materialen en heeft enkel specialisten die verschillende disciplines binnen het vakgebied in de vingers hebben. Zij hebben zich ruimschoots bewezen in allerlei branches, waaronder de chemie, voedselindustrie, verpakkingsindustie, elektrotechniek en interieur design. Voor uw technisch probleem vindt u bij deze organisatie gegarandeerd een oplossing.

Allerlei diensten in de metaalbewerking

Het bedrijf werkt met allerlei soorten materialen en machines. Zo beschikken ze over verschillende CNC en conventionele bewerkingsmachines en hebben ze een geconditioneerde meetkamer waarmee ze uw product nauwkeurig controleren en opmeten. Voor het frezen van rvs, CNC draaien, stempelen, lassen, polijsten en coaten van diverse metalen, kunststoffen en non-ferromaterialen, schakelt u de experts in die deze disciplines allemaal beheersen. Voor diensten op het gebied van engineering, bulkproductie en oppervlaktebewerkingen kunt u ook bij deze organisatie terecht. Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en lid van de Koninklijke Metaalunie. Als toeleverancier voor diverse branches leveren ze enkel hoogwaardige kwaliteitscomponenten.

Profiteer van een flexibele en klantgerichte service

Metalltec B.V., gevestigd in Dordrecht, heeft jarenlange ervaring en is bekend met de nieuwste technieken binnen de metaalbewerking; van rvs frezen tot aan het polijsten van uw materialen, zijn zij u van dienst. Profiteer van een klantgerichte en flexibele service van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De experts staan u bij vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie van uw eindproduct, waardoor u ervan verzekerd bent dat ze uw product naar uw wensen realiseren. U neemt eenvoudig contact op met de organisatie om te bespreken of ze iets voor u kunnen betekenen.

https://metalltec.nl/