Clarapelsadvies
Image default
Industrie

Metaalbedrijf alert: uw adres voor engineering en plaatbewerking

Heeft u een Nederlands metaalbedrijf nodig dat voor u het allerbeste precisiewerk kan leveren? Wilt u uw metaalwerk laten uitvoeren bij een bedrijf waarbij metaal onderdeel uitmaakt van het DNA? U zou BOZ Group, uit Bergen op Zoom, zeker moeten overwegen. Dit bedrijf is expert op het vlak van precisie plaatwerk. Het levert maatwerk in zowel engineering en het bewerken van platen. Mocht u op zoek zijn naar een bedrijf om staal te poedercoaten of te laserlassen, dan kunt u bij dit bedrijf terecht. Alles voor en over machinebehuizingen en assemblage vindt u bij dit Brabantse bedrijf. Wist u dat het metaalbedrijf zowel nationaal als internationaal klanten aantrekt? Dit komt door de uitstekende reputatie die het in een tijdsbestek van 45 jaar heeft opgebouwd. Al vierenhalf decennia lang levert het bedrijf de beste service en producten. Er wordt stilgestaan bij het verleden, maar ook nog continu geïnnoveerd.

Belang van innovaties

Het metaalbedrijf wil voorop lopen in de wereld van high tech. Vandaar dat er voor tal van productieprocessen inmiddels robots worden ingezet. Deze robots voeren eenvoudige werkzaamheden als het lassen en bevestigingen van platen uit. Zij kunnen dit met dodelijke precisie. De robots worden aangestuurd door het vloerpersoneel, dat de meer specifieke werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Door handarbeid met machinale arbeid te combineren, kan er in een kort tijdsbestek een kwalitatief hoogwaardig eindproduct worden geproduceerd. Voor er wordt gestart met een project, gaat BOZ Group in direct overleg met de klant. In het gesprek worden de wensen besproken en laat het metaalbedrijf zien wat mogelijk is. Het resultaat is een grondig ‘engineeringspakket’, oftewel: een nauw plan van aanpak.

Jarenlange ervaring

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en is inmiddels al ruim 45 jaar oud. Door voortdurend bezig te blijven met het doorontwikkelen van de productiemethodes, blijft het metaalbedrijf voorop lopen en kan het tot op de dag van vandaag de fraaiste producties afleveren. Het resultaat is een ontzettend breed klantenbestand, dat in veel verschillende arbeidsmarkten actief is. 

 

https://bozgroup.nl/