Clarapelsadvies
Business / Management

Scooter kopen of leasen in Harderwijk?

Een scooter is het ideale vervoersmiddel om de mooie plekjes in Harderwijk of de omliggende plaatsen te bereiken. Veel inwoners van Harderwijk zijn gehecht aan hun scooter gekocht bij Polderscooter. Bij een bezoek aan hun scooter showroom geven zij u advies over de mogelijkheden en kosten. Heeft u eenmaal een scooter gekocht dan kunnen zij deze scooter voor u onderhouden. In de meeste gevallen wordt uw scooter in de regio Harderwijk van huis gehaald en na het onderhoud weer thuisgebracht.

Polderscooter, de scooterspecialist in Harderwijk en omstreken.

Polderscooter is een official scooter dealer in de regio Harderwijk van onderstaande merken:

  • BTC scooters

  • Kymco scooters

  • Piaggio scooters

  • Vespa scooters.

Is uw scooter defect of toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is uw scooter bij het vakkundige personeel van Polderscooter in goede handen. Klanten in de regio Harderwijk vallen onder de exclusieve scooter service van Polderscooter. U kunt rekenen op een snelle service, gratis haal- en brengservice en een scherp tarief.

Daarnaast biedt Polderscooter een ruim assortiment betaalbare scooter onderdelen en snorscooter onderdelen.

Uw scooter leasen bij Polderscooter

Bij Polderscooter is er de mogelijkheid om uw scooter in termijnen te betalen oftewel om uw scooter te leasen. Hiervoor biedt Polderscooter een heldere regeling via ScooterFlex, zonder bijkomende kosten. U kunt dan genieten van de voordelen van het rijden van een nieuwe scooter, waarbij u maandelijks een laag bedrag betaalt. Deze Scooter lease is van toepassing op alle merken brom-, snor- en elektrische scooters uit hun winkel en kan al vanaf €10,00 per maand / €0,40 per dag. Dit geldt ook voor de nieuwste modellen, inclusief de nodige accessoires.

Bekijk snel de collectie scooters van Polderscooter.

Polderscooter biedt eigentijdse scooterrijders een breed assortiment snorscooters en bromscooters. Het verschil tussen deze twee soorten zit in de snelheid en voorwaarden waar je aan moet voldoen om ze te mogen rijden. Een snorscooter gaat maximaal 25 km/uur, je bent niet verplicht om een helm te dragen. Een bromscooter heeft een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur. Bij een bromscooter moet je een brommer rijbewijs hebben en ben je verplicht om een helm te dragen.