Clarapelsadvies
Image default
Industrie

Risico’s van gevaarlijke stoffen terugdringen door veiligheidsproducten te kopen

Gevaarlijke stoffen kunnen zowel vloeistoffen als vaste stoffen en gassen betreffen en kunnen, indien er niet op de juiste manier mee wordt omgegaan, een risico voor de veiligheid en zo ook de gezondheid betekenen. Er wordt op veel plekken met gevaarlijke stoffen gewerkt. Binnen heel Europa zijn miljoenen personen werkzaam die op bijna dagelijkse basis met dergelijke stoffen werken. Het kopen van veiligheidsproducten die over de benodigde keurmerken beschikken, is binnen deze bedrijven dan ook essentieel.

Producten die uw veiligheid en die van de omgeving waarborgen

De risico’s die gevaarlijke stoffen met zich kunnen meebrengen, zijn divers. Zo kunnen sommige stoffen brand veroorzaken, terwijl in andere stoffen het gevaar op verstikking of ontploffing schuilt. Ook kunnen er aan bepaalde stoffen meerdere risico’s verbonden zijn.  Er bestaan strikte regelgevingen en richtlijnen en daarbij horen kwalitatief hoogwaardige producten. Producten die uw veiligheid en die van het milieu waarborgen. Door uw veiligheidsproducten te kopen bij Dupa Veiligheidstechniek, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. 

Verkoop van en adviezen omtrent elk veiligheidsproduct

Dupa Veiligheidstechniek is een expert die zich al ruim veertig jaar bezighoudt met het opslaan van en het werken met gevaarlijke stoffen. Niet alleen bent u er aan het juiste adres om veiligheidsproducten te kopen, ook kunt u er rekenen op de gedegen adviezen van medewerkers die kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring. Het juiste advies levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid bij u op de werkvloer en kan bovendien een aanzienlijke kostenbesparende invloed hebben.

Oplossingen op maat vast laten leggen

Dé specialist op het gebied van veiligheidsproducten is het oudste bedrijf binnen deze branche en een ware marktleider binnen zowel Nederland als België en Luxemburg. Het bedrijf heeft met veel partijen samengewerkt en op deze manier diepgaand inzicht verkregen in de behoeften die verbonden zijn aan de verschillende werkvloeren. U kunt van deze expert dan ook oplossingen op maat verwachten.

https://www.dupa.nl/