Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Wat is lip mesotherapie?

Meso Lip is een speciale kijk op de verjongende mesotherapie techniek die speciaal voor de lippen is ontworpen. Met behulp van micro-injecties van een aanpasbare cocktail van vitamines, voedingsstoffen, essentiële mineralen en andere hydraterende middelen, krijgen de lippen een verjongende boost. Interessant is dat huidtherapie klinieken ook mesotherapie kunnen laten doen. Verbeteringen in de kleur, textuur, hydratatie en algehele conditie van de lippen zijn zichtbaar in slechts één behandeling. Een subtiele boost in volume wordt ook bereikt dankzij het hydraterende effect van hyaluronzuur dat in de cocktail wordt gebruikt.

Waarom hebben lippen speciale aandacht nodig?

De huid op de lippen is zeer delicaat met een dunne beschermende huidlaag. Interessant genoeg kan je je lippen laten opvullen. Zelfs degenen die een strikte huidverzorgingsroutine voor het gezicht hebben, kunnen gemakkelijk vergeten om zich individueel op de lippen te concentreren. Door het ontbreken van talgklieren en melaninepigmenten, hebben de lippen geen ingebouwde UV-bescherming en zijn ze dus bijzonder kwetsbaar voor uitdroging en beschadiging door de zon. Lippen zijn ook bijzonder kwetsbaarder voor het weer dan andere delen van het lichaam. Lippenbalsems bieden helaas alleen op korte termijn verlichting. Een regelmatige lipbehandeling is daarom essentieel voor gezonde, volle lippen.

Wat zijn de voordelen van een behandeling met lip mesotherapie?

Ieders huid is uniek en zou daarom ook zo behandeld moeten worden. Deskundige dermatoloog beoordeelt de conditie van uw lippen en maakt een mesotherapie cocktail op maat, gevuld met de specifieke vitamines, mineralen en antioxidanten die uw lippen nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat de behandeling is afgestemd op uw huidtype en gezondheid om maximale voordelen te behalen. Fijne lijntjes en rimpels rond de bredere lip kunnen ook direct worden aangepakt met lip mesotherapie rond de huid van de mond. Dit verbetert niet alleen de algehele hydratatie, maar verhoogt ook de collageenproductie en elasticiteit van de huid rond de mond, waardoor een meer gedefinieerde rand wordt gecreëerd en de lippen een natuurlijke contour krijgen.

Wat kan ik verwachten van de procedure?

De Meso Lip-behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten en omvat het aanbrengen van het op maat gemaakte serum direct onder de huid. Dit kan ofwel direct, met kleine injecties in de huid van de lip breder, ofwel door de behandeling te combineren met de Dermapen. De Dermapen is een automatisch micronaald apparaat dat micro kanaaltjes in de huid creëert. Wanneer ze over het lichaam van de lippen lopen, kunnen de serums die worden aangebracht dieper in deze microkanalen doordringen, waardoor een maximale opname van de producten mogelijk is.