Clarapelsadvies
Image default
Mode en Kleding

Waarom een bh met vulling kiezen

Waarom een bh met vulling kiezen

Dat het dragen van een bh de normaalste zaak van de wereld is, dat is natuurlijk geen verrassing. Toch zijn er ook als het gaat om bh’s allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Een belangrijke reden waarom mensen voor een bepaald type bh kiezen, is vaak simpelweg omdat ze deze het meest comfortabel vinden zitten. Uiteraard ontzettend logisch, aangezien we er toch de hele dag mee moeten lopen. De keuze voor de juiste maat en pasvorm is daarom ontzettend belangrijk. Toch zijn er ook een aantal andere zaken waar je uit kunt kiezen wanneer het gaat om het kopen van een bh. Eén van deze zaken is een bh met of zonder vulling. Waarom je een bh met vulling zou moeten kiezen, vertellen we je hier.

Extra ondersteuning

Eén van de voornaamste redenen waarom er wordt gekozen voor een bh met bh vulling, is voor een stukje extra ondersteuning. Vooral wanneer je een grotere cupmaat hebt, zal je merken dat goede ondersteuning wel degelijk belangrijk is. Hoe een bh er dan uitziet, is een stuk minder belangrijk. Doordat een bh die is voorzien van vulling vaak een stuk steviger is, wordt er ook vaak voor een sport bh grote maten met vulling gekozen. Zo’n bh geeft door de dikkere binnenkant extra ondersteuning en absorbeert de schokken die je borsten normaliter te verduren krijgen een stuk beter. Niet voor niets is het gebruik van een bh met vulling dus ontzettend populair.

Geen naden

Een bh zonder vulling, is voorzien van naden. Uiteraard is een bh met vulling dit ook, alleen merk je het niet. Doordat de vulling over de naden is verwerkt, zal dit doorgaans als een stuk prettiger worden ervaren. Het maakt dan niet uit of je een cupmaat a hebt of cupmaat g. De naden zullen in beide gevallen merkbaar zijn, wanneer jij kiest voor een vullings loze bh. 

Mooiere vormen

Een bh met vulling zorgt meestal voor een mooiere vorm. Doordat de vulling een ronde vorm heeft, zal dit ook beter tot z’n recht komen wanneer jij een strak shirtje draagt. Daarnaast is het ook fijn, dat een gevulde bh soms net ietwat groter lijkt, waardoor je al snel optisch een cupmaat groter hebt. Wel is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je bh goed aansluit, is dit niet het geval, dan zul je al snel merken dat het helemaal niet zo comfortabel zit als dat je aanvankelijk had gedacht.