Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Waar koop je een rolstoelbus?

Ben jij op zoek naar een goede rolstoelbus? Of je nu zelf een rolstoelgebruiker bent of een rolstoelgebruiker wilt vervoeren: een rolstoelauto of aangepaste bus is een goede en slimme oplossing. Vooral wanneer je regelmatig dagjes uit gaat, weekendjes weg of op tal van bestemmingen komt is een rolstoelbus precies wat je nodig hebt. Maar waar kun je deze aanschaffen en wat komt hier allemaal bij kijken?

Freedom Auto Aanpassingen is hét bedrijf op het gebied van rolstoelauto’s, bussen, taxi’s en andere oplossingen. Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaande bus, het kopen van een compleet nieuwe aangepaste rolstoelbus of het doorvoeren van individuele aanpassingen: het is allemaal mogelijk bij Freedom Auto Aanpassingen. Iedere situatie is unieke en krijgt dus een unieke benadering en aanpak. Op deze manier is er altijd wel een oplossing te vinden. Heb je een bestaande bus die een bodemverlaging nodig heeft voor het vervoeren van een rolstoel? Of wil je een nieuwe bus kopen met veel extra ruimte waar meerdere rolstoelen in passen?

Vind aansluiting bij jouw wensen

Wat je wensen ook zijn, bij Freedom Auto Aanpassingen vind je altijd de geschikte rolstoelbus. Een rolstoelbus kopen is een belangrijke beslissing en het is dan ook goed mogelijk om al je opties te overwegen en te bespreken met een adviseur. Zo weet je zeker dat je de goede keus maakt en dat je jarenlang kunt profiteren van een goede, ruime, veilige en comfortabele rolstoelbus. Kies uit tal van merken, modellen en mogelijkheden en ontdek wat goed bij jouw wensen aansluit.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/