Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Studiekeuzebegeleiding door de Loopbaancoach van BLCC Loopbaanbegeleiding in regio Ede

Zoek je een Loopbaancoach in regio Ede? BLCC Loopbaanbegeleiding staat klaar om je verder te helpen naar de volgende stap in je loopbaan. Jef van Beckhoven is de loopbaancoach van BLCC loopbaanbegeleiding en verzorgt loopbaan- en studiekeuzebegeleiding in regio Ede. Wil jij meer zelfvertrouwen of ben je op zoek naar je droombaan? Jef van Beckhoven schiet graag te hulp en zorgt voor persoonlijke en effectieve loopbaanbegeleiding. De loopbaancoach geeft meer inzicht in jouw loopbaan en zorgt voor meer vertrouwen in jezelf en de toekomst!

Studie- en beroepskeuzebegeleiding 

Jef van Beckhoven helpt je graag bij het maken van een studiekeuze. Twijfels over je studiekeuze? Hulp nodig bij beroepskeuze? Gestopt met je studie? Dit zijn allemaal situaties waarbij Jef van Beckhoven je begeleiding kan bieden. Het afnemen van een beroepskeuze test is het begin van het studiekeuzetraject. Door de verwachtingen en persoonlijke interesses in kaart te brengen kan een persoonlijke actieplan opgesteld worden. De studiekeuzebegeleiding is vertrouwd en persoonlijk. Jef van Beckhoven heeft veel ervaring met het geven van studiekeuzebegeleiding. Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan! 

Loopbaancoach en loopbaanbegeleiding 

Een  persoonlijke loopbaancoach zorgt voor nieuwe inzichten in jouw loopbaan. Samen gaan we aan de slag om de situatie nauwkeurig te bekijken en de juiste oplossingen te vinden. Met de juiste loopbaanbegeleiding kun je veel vooruitgang boeken en uiteindelijk verder komen in jouw loopbaan met meer zelfvertrouwen. Inzicht in uw loopbaanperspectieven, van baan willen veranderen of jouw droombaan realiseren, zijn allemaal vraagstukken waar Jef van Beckhoven mee uit de voeten kan. Voor een outplacement kun je ook terecht voor begeleiding van Jef van Beckhoven. Hij is gespecialiseerd in outplacementtrajecten en helpt graag mensen die te maken krijgen met grote veranderingen in hun loopbaan. Ook voor loopbaanoriëntatie, tweede poort trajecten en advies voor 45-plussers, ben je aan het juiste adres bij BLCC Loopbaanbegeleiding. 

Loopbaancoach in regio Ede, Veenendaal en Wageningen

Jef van Beckhoven heeft meer dan 35 jaar ervaring als loopbaancoach in Ede en heeft veel mensen geholpen in de regio Ede, waaronder Veenendaal en Wageningen. De deskundige en persoonlijke begeleiding zorgt voor positieve energie en meer vertrouwen in jouw toekomst. Het loopbaantraject kan veel voordelen hebben voor jouw persoonlijke effectiviteit en biedt nieuwe perspectieven op je carrière en werk. Jef van Beckhoven ook voor jou wat betekenen. Maak eenvoudig een afspraak via de website: https://loopbaanbegeleiding.info/loopbaancoach-ede/.