Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Social media bureau voor zakelijk adverteren

Wil je jouw diensten of producten adverteren op social media, maar ben je niet zo bedreven op dat gebied? Dan is het verstandig om dit uit handen te geven aan iemand die er wel verstand van heeft. Your Business Online is een klein social media bureau dat zorgt voor grootse resultaten. Je kunt jouw social media marketing gerust aan ons team van professionals overlaten. Samen zorgen we voor een doordachte strategie die we vervolgens in de praktijk brengen om de beoogde doelen te bereiken.

Wat Your Business Online voor je doet

Het team van Your Business Online weet alles over adverteren op vrijwel alle social media platforms. Elk platform biedt mogelijkheden die wij optimaal weten te benutten. Advertenties worden niet zomaar verspreid over heel Facebook, maar juist gericht aan jouw doelgroep. Een efficiënte manier van adverteren dus. De meeste sociale media bieden de mogelijkheid om doelgericht advertenties te plaatsen. Als jij ons alles vertelt over jouw bedrijf en je doelgroep, dan maken wij een plan van aanpak waar we mee aan de slag kunnen. En waar je eventueel zelf ook mee kunt werken als je dat wilt.

Effectief adverteren op YouTube

Wat voor bedrijf je ook hebt, in de meeste gevallen is adverteren op YouTube een goede keuze. YouTube wordt dagelijks gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd, van jong tot oud. Een prima manier om jouw doelgroep te bereiken dus. Je kunt verschillende soorten advertenties plaatsen op YouTube. Zo zijn er video’s die maar zes seconden duren en die niet weg geklikt kunnen worden door de kijker, maar er zijn ook iets langere video’s die wel weg geklikt kunnen worden als de kijker geen interesse heeft. We vertellen je graag meer over YouTube advertenties tijdens een digitaal koffiemomentje. Plan vandaag nog een gesprek in!