Clarapelsadvies
Image default
Verbouwen

Screens op maat online

Online vind je de mooiste screens op maat. Vaak wordt er gedacht dat dit een erg dure hobby is, terwijl dit ontzettend mee kan vallen, wanneer je ze online koopt en wanneer je weet waar je ze koopt!

Maar goed, hoe werkt het kopen van screens op maat via het internet? Het is eigenlijk heel simpel, normaal gesproken wordt er gewerkt met een offertesysteem, maar bij de betere en nieuwe webwinkels kun je gewoon direct een screen bestellen.

Het enige dat je nodig hebt, zijn de juiste maten. Heb je die, dan is het super eenvoudig en een klusje dat zo gepiept kan zijn!

Screens op maat samenstellen

Een screen op maat samenstellen kan in vrijwel elke vorm die je maar kan bedenken. Ik heb het dan niet alleen over bijvoorbeeld de maatvoering, maar ook over bijvoorbeeld kleuren, doekkleuren, bedieningssoorten, en ga zo maar door! De mogelijkheden zijn echt bijna eindeloos!

Wat zijn de prijzen van screens op maat

Er wordt vaak gedacht dat de prijzen echt bizar hoog zijn, maar zelfs dit is tegenwoordig niet meer denkbaar. De prijzen zijn namelijk echt een behoorlijk stuk lager geworden dan een paar jaar geleden. Om er maar een paar cijfertjes in te gooien, we hebben het dan over screens vanaf €79 en dan ook nog eens op maat!

Waar laat je screens op maat maken

Voorheen moest je hiervoor naar een bedrijf en samen met een verkoper alles regelen. Vervolgens kwam er dan een monteur voor het opmeten. Dit hoeft tegenwoordig niet meer en kan ook gewoon kinderlijk eenvoudig via het internet. Een bijkomend voordeeltje, dit scheelt je al gauw behoorlijk wat geld op de aanschafprijs!

Je hebt alleen de juiste maten nodig en hoe je deze kunt opmeten kun je bijvoorbeeld via YouTube vinden en verschillende websites. Vergelijk de prijzen vervolgens wel, want ook bij online aanbieders kunnen deze behoorlijk verschillen!

Een screen kan overal

Een screen kan bijna overal, je bent dus niet beperkt tot het plaatsen van een screen voor het raam. Ze kunnen namelijk ook worden ingezet als extra zonwering bij verandadaken, of om zon te weren bij veranda wanden. De mogelijkheden zijn echt bijna eindeloos. Ben je echter bang dat het niet bij jouw woning past? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor een markies kiezen.

Gerelateerde artikelen

Offerte stucwerk nodig?

Wat te overwegen bij de keuze van een bouwbedrijf

Dit asbestbedrijf in Gelderland zorgt ervoor dat u veilig kunt wonen en werken