Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Schuldhulpverlening in Rotterdam nodig? Hier moet u zijn

Soms zijn uw schulden zo hoog opgelopen dat u er zelf niet meer uitkomt. Dit is natuurlijk erg vervelend en stressvol. Modus Vivendi begrijpt als geen ander hoe u zich voelt en zal er alles aan doen om u uit de schulden te krijgen. Zo wordt er schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam aangeboden, maar kunt u ook gebruik maken van verschillende andere diensten van het bedrijf, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Schuldhulpverlening en schuldsanering

U heeft recht op schuldhulpverlening in Rotterdam of schuldsanering in Rotterdam als er sprake is van problematische schulden. Bij schuldhulpverlening wordt gekeken naar uw financiële situatie: naar uw schulden, vaste lasten en financiële verplichtingen. Vervolgens wordt er gezocht naar een derde partij die voor de kosten van de schuldhulpverlening garant wil staan. Op schuldsanering heeft u recht als u aan enkele voorwaarden voldoet en zich altijd aan alle verplichtingen heeft gehouden. U kunt dit aanvragen bij de rechtbank.

Welke diensten biedt het bedrijf nog meer?

Naast schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam, kunt u bij het bedrijf terecht voor budgetbemiddeling, waarbij u geholpen wordt met het uitgeven van uw inkomen. Uw salaris wordt op een aparte rekening gestort en er wordt samen met u goed gekeken waar u uw geld aan besteedt en hoeveel per post. Als u om geldige redenen niet in staat bent om uw eigen geldzaken te regelen, kunt u in aanmerking komen voor beschermingsbewind, waarbij een bewindvoerder uw volledige inkomen beheert.

Over het bedrijf

Bij Modus Vivendi wordt u uiterst goed geholpen, op een erg persoonlijke manier. U wordt echt gezien en er wordt de tijd voor u genomen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat het echt zorg draagt voor zijn klanten. U zult dan ook een samenwerking voor lange termijn aangaan. Naast alle speciale diensten om u uit de schulden te helpen, voorziet het bedrijf u van advies en informatie.