Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Rustige werk- en vergaderplekken bij Vonk 360!

Bent u toevallig op zoek naar een plek waar u en uw collega’s of werknemers rustig kunnen werken en vergaderen in Utrecht bij Vonk 360? Dan zit u hier tenminste goed! Vonk 360 beschikt over een makkelijk bereikbare locatie met verschillende ruimtes die u simpel kunt huren. Wij begrijpen namelijk goed dat u als starter niet zo snel een plek kan vinden om voor langere periode te blijven. Daarnaast hoeft u zich bij Vonk 360 geen zorgen te maken over onrust, want die is er niet. Onze werkplekken hebben namelijk een rustige uitstraling en onze vergaderruimtes zijn zo gebouwd dat er weinig tot geen geluidsoverlast kan zijn. Ook zorgen we voor flexplekken en fijne voorzieningen zoals een koffieruimte en lekkere stoelen en banken.

Vonk 360 is makkelijk bereikbaar en toegankelijk

Zoals we al in de inleiding hebben genoemd biedt Vonk 360 verschillende kantoorruimtes, flexplekken, vergaderruimtes en fijne extra voorzieningen aan waar u gebruik van kunt maken. We hebben de ruimtes zo ingedeeld dat het een gevoel van moderniteit, duurzaamheid en rust creeërt. De kantoorruimtes zijn volledig beschikbaar en ook voor een langere periode. De flexplekken beschikken tevens over enkele televisieschermen, zodat u gemakkelijk wanneer u wilt een presentatie kunt houden of bijvoorbeeld het nieuws als u hierin gespecialiseerd bent. Daarnaast kunt u ook statistieken van uw bedrijf op de schermen tonen, het is maar net wat u wilt. Ook heeft Vonk 360 een restaurant waar u kunt lunchen, eventueel ook avondeten als het een lange dag is geworden en waar u even helemaal tot rust kan komen. Vonk 360 is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en natuurlijk beschikken wij ook over laadpalen voor elektrische auto’s.

Heeft u interesse?

Dan kunt u simpel contact met ons opnemen via https://www.vonk360.nl/. Op deze website kunt u uiteraard ook alvast een ruimte boeken. U kunt zo de duur van uw verblijf invullen en nog wat extra opties, om zodoende een ruimte bij Vonk 360. Daarna zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen met verdere informatie over uw verblijf. Hopelijk zien we u dan snel bij Vonk 360!