Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Quint Relatietherapie helpt!

Relatietherapie in Veenendaal nodig? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Romy Quint van Quint Relatietherapie. Zij is expert op het gebied van relaties en haar trajecten zijn afgestemd op jouw/jullie persoonlijke uitdaging. De trajecten zijn doelgericht en praktisch van aard. In korte tijd heb je waardevolle handvatten binnen bereik, waar je eindeloos uit kunt putten. 

Het zijn niet de omstandigheden maar hoe je ermee omgaat

Sommige mensen hebben problemen die lange tijd voortslepen. Anderen lijken hun problemen vrijwel meteen in de kiem smoren. Dit komt omdat het niet de omstandigheden zijn die het probleem veroorzaken maar hoe je ermee omgaat. Of een voorval een probleem wordt hangt namelijk af van hoe je ermee om gaat. Relatietherapie kan je hierbij helpen. De praktijk van Quint Relatietherapie is gevestigd in Veenendaal maar richt zich op de hele regio. Dus voor relatietherapie in Barneveld of relatieproblemen in Veenendaal oplossen, Romy Quint staat voor u klaar.

De werkwijze van de relatietherapie

Of het nu om een partnerrelatie gaat of om overige relaties, de werkwijze voor de relatietherapie is bij Quint Relatietherapie hetzelfde.

Het aantal afspraken dat wordt ingepland, is afhankelijk van de aard van het probleem. Soms zijn een paar sessies al voldoende om een groot verschil te maken. Gemiddeld duurt een traject zes sessies. Er wordt van je verwacht dat je tussen de sessies door zelf aan de slag gaat met dat wat is besproken. Zo haal je het meeste uit de relatietherapie.

Het krachtige traject is op jouw/jullie persoonlijke uitdagingen afgestemd. Het is ontworpen om je te helpen jezelf en anderen beter te begrijpen. Ook leer je hoe je deze inzichten kan gebruiken om de communicatie te verbeteren in je meest bijzondere relaties. Je leert over menselijk gedrag, en hoe je elke uitdaging of emotie die je in de weg staat, op kan lossen.

Het traject zit boordevol waardevolle informatie om je te tonen hoe je van een crisis een kans maakt, en geeft je belangrijke principes en tools om wrok, oordeel, woede en onrealistische verwachtingen op te lossen. De beproefde en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze leidt steevast tot meer begrip, respect en harmonie. Bovendien leidt een traject gegarandeerd tot inzicht in elkaar en in jezelf. Bezoek de website voor meer informatie.