Clarapelsadvies
Image default
Onderwijs

Professionele taalcursus Engels of een training Nederlands voor expats volgt u bij The Square Mile

We spreken allemaal wel een woordje Engels, maar vloeiend vergaderen en / of onderhandelen dat is niet iedereen gegeven. Wilt u zelf, eventueel met een aantal medewerkers, meer vertrouwen krijgen in uw taalvaardigheden Engels? The Square Mile is een instituut waar dat zeker gaat lukken. Er wordt op maar liefst 6 gebieden maatwerk geboden, zodat de opleiding helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. We sommen de maatwerk-punten op en lichten ze toe.

  1. Trainingslocatie online of incompany. Vaak wordt gekozen voor een videoconferencing-training. The Square Mile is volledig onafhankelijk; de klant bepaalt welk programma gebruikt wordt. Zoom, Teams en Webex blijken zeer geschikt. Incompany cursussen kunnen op kantoor bij de klant plaatsvinden of in een van de leslokalen van The Square Mile. Het taaltrainers netwerk reikt van Groningen tot Brabant en van Zuid-Holland tot het oosten van het land.

  2. Taaltraining naar leerdoelen. Efficiënt en helder leren schrijven. Het vergroten van de spreekvaardigheid. Zelfverzekerder overleggen met buitenlandse relaties. Wat de leerdoelen ook zijn bij The Square Mile wordt er 100% rekening mee gehouden.
  3. Taaltraining naar vakgebied. In de volgende vakgebieden hebben de taaltrainers van The Square Mile ervaring: zakelijke dienstverlening, industrie, ICT & telecom, offshore, energie, gezondheidszorg, ontwikkelingswerk, tuinbouw, publieke sector, engineering, logistiek en financiële sector. Aanvullend zijn er trainingen speciaal gericht op helpdeskmedewerkers en ondersteunend personeel. De cursussen zijn gericht op de concrete werkpraktijk van de huidige Nederlandse economie met een volledige aansluiting per vakgebied.
  4. Taaltraining naar startniveau. Van een beginners- of basiscursus tot een gevorderden training. Bij The Square Mile is het mogelijk. Dit zijn de niveaus: A1, A2, B1, B2, C1 en C2.

  5. Individuele of groeps taaltraining. Wilt u het liefst individueel les krijgen? Voelt u zich juist meer op uw gemak in een groep met collega’s? U bepaalt als klant zelf de groepsgrootte. Bij groepen worden zo ingedeeld dat de leerdoelen, de achtergrond en het taalniveau van de deelnemers overeenkomen.
  6. Planning op maat. Misschien is er veel haast bij de taaltraining? Kies dan voor de spoedcursus. Heeft u de tijd, dan wordt in overleg met de trainer een flexibele en relaxte planning opgesteld. De agenda van de klant vormt natuurlijk het uitgangspunt.
https://www.thesquaremile.nl