Clarapelsadvies
Kunst en Kitsch

Op zoek naar een schilder in Enschede?

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt en wilt u het aan ervaren schilder in Enschede overlaten? Neem dan contact op met de Schilder Enschede. U wilt natuurlijk dat de kleur van de wanden in uw bedrijfspand of woning aansluit bij uw interieur. Daarom geven we u deskundig advies over kleuren en desgewenst over een meerjaren onderhoudsadvies.

 Behangen

Schilderwerk is vaak gekoppeld aan behangwerk.  Schilder Enschede heeft ervaren behangers in dienst. De behangers brengen alle soorten behang en glasvlies probleemloos aan. Zowel het schilderen als het behangen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor lopen de werkzaamheden door en kunt u snel van het resultaat genieten. Daarnaast passen de vakschilders van schilder Enschede wandafwerking zoals spackspuiten, granol, spachtelputz en bijzondere verftechnieken steeds vaker toe. Door de toenemende invloed van interieurarchitecten heeft deze manier van decoreren een enorme vlucht genomen. Wij van schilder Enschede geven  u graag advies over een kleurrijke wandafwerking?

Schilderen, behangen, beglazing en meer

Schitterend nieuw behang of luxueuze sierlijsten langs uw plafond. Schilder Enschede is meer dan een schilder. Natuurlijk hebben we jarenlange ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerken. Maar daarnaast zijn we zeer behendig in behangen, beglazing, vloercoating en wandafwerking. Alles op basis van een deskundig advies op maat –dat advies krijgt u er natuurlijk gratis bij. Een goed advies is de basis van al onze activiteiten. We doen er alles aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en technieken. U bent zo verzekerd van een duurzame oplossing en een mooi eindresultaat omdat wij uitsluitend werken met goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. U krijgt advies op maat en samen met u kijken wij naar uw wensen en de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden voor een schilder of behang klus bij Schilder Enschede