Clarapelsadvies
Image default
Banen en opleidingen

Teamleider brandbeveiliging

Teamleider brandbeveiliging

Vacature beschrijving

Van rookmelders, sprinklers, brandmeldcentrales tot aan nietige blusmiddelen. Tezamen met jouw team ben jij toerekeningsvatbaar voor alles op het gebied van brandbeveiliging.

Beschrijving

Wat jij krijgt als teamleider brandbeveiliging : startsalaris tussen de €3. 400, – tot €4. 400, – bruto per periode ;
25 vakantiedagen en de plek om 10 dagen aan te aankopen ; goede pensioenregeling ( lage inherent bijdrage en gegarandeerde ww ) ;
8, 33 % vakantiegeld ; plek om deel te nuttigen aan de collectieve zorgverzekering bij cz;
mogelijkheden om je overigens te evalueren middels de inherent academy of externe opleidingen/cursussen.
Afbeeldingsresultaat voor brandalarm bedrijfwat jij gaat doen als teamleider brandbeveiliging : van rookmelders, sprinklers, brandmeldcentrales tot aan kleine blusmiddelen. Tezamen met jouw team ( 8 tot 10 medewerkers ) ben jij aansprakelijk voor alles op het streek van brandbeveiliging. De roep van deze functie zit in het managen van de dagelijkse operatie in meerdere fabrieken. Jij stuurt het team aan voor al het uit te voeren onderhoudswerk. Denk hierbij aan gepland onderhoud, reactieve werkorders, correctieve werkorders en het leveren van specialistische steun aan projecten. Alsmede begeleid jij ook de leveranciers on site bij de werkzaamheden ; jij bent aansprakelijk voor het begroting en jij schakelt veel met externe meesters voor wettelijke keuringen en het uittesten van brand en rookinstallaties ; opstellen van de personeelsgegevens waarbij jij rekening houdt met de toerusting vaardigheden voor het werk en de beschikking van mensen. De performance indicatoren met band tot onderhoudsactiviteiten houd jij bij en hierover rapporteer jij aan de technical service manager ; jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gast en jouw medewerkers. Gedurende de tenuitvoerlegging van het werk zie je toe op een herstelling tenuitvoerlegging hiervan ; alsmede neem jij actief deel aan planning beraadslagen om de prioriteitstelling van de werkorders permanent te voorschrijven.

Wat onze opdrachtgever gaarne achterspeler ziet:

Jij hebt recente/aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol ; jij bent in bezit van een afgeronde mbo vorming op bxe8ta locatie ; jij hebt een goede controle van de nederlandse- en engelse taal.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-in-nederland.html