Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Mooi massief eikenhouten tafel gezocht?

Wil jij ook graag een prachtige massief eikenhouten tafel in huis hebben om over te kunnen opscheppen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf levert voor jou de mooiste eikenhouten tafels die je maar zou kunnen gaan vinden. Een oud eiken tafel van dit bedrijf wordt namelijk altijd volledig met de hand gemaakt, waardoor jij de garantie hebt dat ze er veel tijd in hebben gestopt. Wil jij de massief eikenhouten meubels van dit bedrijf even bekijken? Neem dan alvast een kijkje op de website en gluur door hun galerij heen om de verschillende meubels te kunnen zien!

Handgemaakt

Alle  massief eikenhouten meubels die dit bedrijf maken worden volledig met de hand gemaakt. Daarnaast maken ze exclusief gebruik van onbewerkt en natuurlijk hout. Zo denken ze ook nog eens aan duurzaamheid! Het hout dat zij gebruiken heeft namelijk een eerder leven gehad. Zo kan jouw nieuwe massief eikenhouten tafel een deel bestaan uit een Franse boerderij of een Oostenrijkse picknicktafel! Zeer uniek en gelijk een leuk verhaal. Daarom is het kopen van een massief oud eiken tafel bij dit bedrijf ook zeker weten een echte aanrader. Wil jij ook een oud eiken tafel aan gaan schaffen? Neem dan zeker nu snel contact op!

Onbewerkt

Als jij ervoor kiest op een massief eikenhouten tafel aan te schaffen bij dit bedrijf, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Dit bedrijf maakt alle eikenhouten meubels volledig met de hand en exclusief met natuurlijk, onbewerkt hout. Hierdoor krijgt de oud eiken tafel ook gelijk karakter en sporen van zijn verleden. Zo kun jij in de tafels kleine scheurtjes, deukjes of andere oneffenheden terugzien. Zo heb jij gegarandeerd een zeer uniek stuk meubel in huis! Twijfel daarom ook niet langer over het aanschaffen van een massief oud eiken tafel een neem direct contact op!