Clarapelsadvies
Image default
Media

Laat je audiovisuele projecten creëren door deze geluidsstudio in Amsterdam

Wil je hulp bij jouw audiovisuele projecten zoals een film, commercial of bijvoorbeeld de ontwikkeling van een app? Schakel dan ParkStudio in. Deze opname- en geluidsstudio in het centrum van Amsterdam helpt jou om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn professioneel, hebben veel ervaring en, ook niet onbelangrijk, hebben veel creatieve ideeën. Uiteraard stemmen ze hun dienstverlening af op jouw wensen en zorgen ze ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Maak jouw film, commercial of app af met geluidsfragmenten

Bij geluidsstudio ParkStudio in Amsterdam hebben ze drie verschillende opnameruimtes. Ze zijn gespecialiseerd in audio en geven je graag advies over hoe je met bijvoorbeeld geluidsfragmenten of een voice-over jouw project helemaal af kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om foley of sound effects toe te voegen aan je film, commercial of app. Deze geluidsfragmenten zijn afkomstig uit de sound library of zijn door deze professionals zelf gemaakt in hun eigen studio. Ook helpen ze je bij het toevoegen van allerlei extra’s, zodat de kwaliteit van je project verbeterd. Denk daarbij aan de verstaanbaarheid. Het is namelijk heel belangrijk dat jouw doelgroep de sound effects, geluidsfragmenten of voice-over ook daadwerkelijk hoort om effect te hebben. Voordat de specialisten van ParkStudio beginnen, hebben ze eerst aanvullende informatie nodig. Wat is de doelgroep van jouw project, welk doel wil je behalen en heb je nog bepaalde wensen? Dit wordt allemaal doorgenomen in een kennismakingsgesprek.

Plan een afspraak in

De professionals van ParkStudio zijn van alle markten thuis. Naast dat ze zelf geluidsfragmenten ontwikkelen, componeren ze ook muziek. Deze muziek kun je gebruiken voor jouw project en hiermee bepaalde emoties oproepen bij je doelgroep. Ze bieden je een combinatie aan van high end muziek en sound design van de beste kwaliteit. Wil je weten wat deze geluidsstudio in Amsterdam voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ParkStudio en plan direct een kennismaking in.

https://parkstudio.com/nl/