Clarapelsadvies
Image default
Industrie

Laat giftige stoffen zoals dieselmotoremissie over aan deze specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van giftige stoffer? Gom Specialistische Reiniging is een ervaren bedrijf dat stoffen als chroom-6 kan saneren en dieselmotoremissie kan aanpakken. Zij hebben veel expertise in huis om verschillende stoffen te verwijderen. Ook kunnen ze u en uw medewerkers voorzien van de nodige informatie over hoe u te werk moet gaan als u te maken krijgt met potentieel gevaarlijke situaties. Deze specialist zorgt voor een veilige omgeving waarbij ze te allen tijde rekening houden met de wettelijke voorschriften.

Chroom-6 laten saneren door vakmensen

Wanneer u te maken heeft met chroom-6 is het belangrijk dat u deze stof zo snel mogelijk laat saneren door vakmensen. Deze stof kan verschillende klachten veroorzaken wanneer een persoon eraan blootgesteld wordt. Zo kan er weefsel aangetast worden, maar kan het ook blijvende schade, zoals allergie veroorzaken. In ernstige gevallen kan het DNA beschadigen wat in sommige gevallen tot kanker leidt. Het saneren van chroom-6 is dan ook iets wat snel ondernomen moet worden om uzelf en uw medewerkers te beschermen.

Voorkom blootstelling aan dieselmotoremissie

Als werkgever is het uw taak om uw medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen gevaarlijke stoffen. U wilt tenslotte niet dat uzelf of uw personeel ziek wordt door blootstelling aan bijvoorbeeld dieselmotoremissie. Dieselmotoremissie staat ook wel bekend als de uitlaatgassen van dieselmotoren. Het is belangrijk om dit als werkgever zo snel mogelijk te verhelpen, zodat de kans op klachten kleiner is. Bij deze specialist kunt u een checklist downloaden om te zien of uw last heeft van deze kankerverwekkende stof.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

Wilt u zeker weten dat er geen gevaarlijke stoffen in uw bedrijfspand bevinden? Of denkt u last te hebben van chroom-6? Maak dan gebruik van de expertise van Gom Specialistische Reiniging. Zij staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van dieselmotoremissie en voor het eventueel saneren van chroom-6. Op hun website vindt u meer informatie over deze stoffen en hoe u contact met hen kunt opnemen.