Clarapelsadvies
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe is de stalen bekisting van Tricon opgebouwd?

Tricon stalen bekisting wordt ontwikkeld en geproduceerd door een van de meest toonaangevende spelers op de Europese betonstortmarkt: het Belgische bedrijf Construx. Stalen bekisting kunt u bij de Belgische firma kopen en huren in een prefab uitvoering of op maat gemaakt. De Tricon stalen bekisting kenmerkt zich door zijn kwaliteit en door te voldoen aan de strenge geldende normen. Andere redenen om voor Tricon te kiezen, volgen hieronder.

De unieke specificaties van Tricon stalen bekisting

De Construx Tricon stalen bekisting wordt door Construx zelf gefabriceerd, waarbij de eigen productie streng gecontroleerd wordt. De Tricon bekisting valt onder de systeembekisting en is modulair te noemen. De dikte van de Tricon panelen bedraagt 120 millimeter en ze hebben een groot oppervlakte. De bekisting bestaat uit slechts een aantal onderdelen en heeft een hoge drukweerstand van tachtig kilonewton per vierkante meter. Hierdoor heeft de bekisting een lange levensduur. De panelen van Tricons stalen bekisting zien er als volgt uit. Ten eerste is het een gegalvaniseerd en gepoederlakt stalen kader. Het is een multiplexplaat van 18 millimeter met een coating van 220 gram per vierkante meter. De plaat wordt langs de achterzijde geschroefd en heeft een geprofileerde zijkant. Als laatste vindt u er stalen conische afbindbussen.

Waarom zou u voor Tricon moeten kiezen?

Door bovengenoemde eigenschappen is de Tricon stalen bekisting stabiel en robuust. De gebruikte materialen zijn uiterst geschikt voor op bouwplaatsen. Door het beperkt aantal losse onderdelen vermindert u de zoektijd en kunt u de onderdelen makkelijker opslaan. Tevens vergemakkelijkt het geringe aantal aan onderdelen de opbouwtijd van de bekisting op de bouwplaats.

Bij Tricon kiest u kortom voor:

  • Stabiliteit
  • Eenvoudigheid
  • Ergonomische producten
  • Achting voor geldende normen
  • Strikt gecontroleerde bekisting
  • Certificeringen
  • Een lange levensduur

Neem meteen contact op met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Twijfel niet langer en doe beroep op hun kennis.

https://www.construx.eu/nl/