Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

E sigaret vloeistof kopen

E sigaretten zijn een populair alternatief voor roken. Het roken van een e sigaret heet dampen. Het werkt doordat de batterij in de e sigaret een vloeistof verwarmt, waarna deze verdampt en geïnhaleerd kan worden. Een e sigaret vloeistof is verkrijgbaar in oneindig veel smaken, van aardbei tot aan drop. Zo is er voor iedereen iets dat die lekker vindt. Ook kun je gewoon kiezen voor een tabak smaak.

E sigaretten worden veel gebruikt door mensen die willen minderen of stoppen met roken. Bij de e sigaret vloeistof kun je namelijk ook de hoogte van het nicotinegehalte kiezen. Van 0 mg tot aan 12 mg en alles wat daar tussen zit. Dus als je net bent overgestapt van sigaretten naar een e sigaret, dan begin je wellicht eerst op hetzelfde niveau als wat in normale sigaretten zitten. Langzaamaan kun je dan beginnen met het afbouwen van het nicotinegehalte, totdat je uiteindelijk op 0 mg zit.

Verschillende modellen

Zoals je bij normale sigaretten ook verschillende merken hebt, zo is het niet anders bij e sigaretten. Elk merk heeft zo zijn eigen ontwerp en functies. Zo zijn er e sigaretten die alleen doen waar ze voor nodig zijn, namelijk dampen. Je hebt echter ook luxere varianten met een ingebouwde digitale klok bijvoorbeeld.

Het dampen van een e sigaret is op meer plekken toegestaan dan roken. Je kunt namelijk voor een geurloze e sigaret vloeistof gaan. Een e sigaret levert echter wel meer rook op dan een normale sigaret.

https://wizzits.com/e-liquid/