Clarapelsadvies
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van vet bevriezen

De behandeling van vet bevriezen is eigenlijk nog redelijk nieuw in Nederland. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak veel vragen hebben met betrekking tot de behandeling en de resultaten. Dat is uiteraard niet vreemd, maar wij willen ons nog even focussen op de voordelen die vet bevriezen met zich meebrengt. We snappen dat je waarschijnlijk nieuwsgierig bent naar de voordelen van de behandeling. Dit zijn volgens ons de belangrijkste voordelen.

A walk in the park

Allereerst is het fijn dat er geen chirurgische ingrepen nodig zijn bij vet bevriezen. Dat houdt in dat je niet naar het ziekenhuis hoeft, je geen last hebt van vervelende wonden of littekens na de ingreep. Het is tegenwoordig heel gemakkelijk en snel gedaan. Je hoeft geen weken vrij te pakken zoals bij een operatie, je kunt meteen weer de weg op!

Geen hersteltijd nodig

Ook is er geen hersteltijd nodig. Je kunt eigenlijk vrijwel meteen na de ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Hoe fijn is dat? De behandeling neemt ongeveer 1,5 uur in beslag en dan kun je verder. Je kunt in principe ook meerdere behandelingen per dag ondergaan, zodat je op een aantal gewenste plaatsen vet kunt verwijderen.

Pijnloos

De behandeling is zo goed als pijnloos. Je hoeft dus niet onder algehele narcose en je hebt dus ook geen last van de nadelen die dat met zich meebrengt. Maak je dus geen zorgen, je zult er niks van merken!

Definitief vetcellen verwijderen

Vetcellen worden met het vet bevriezen definitief verwijderd waardoor jouw omvang zal afnemen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je er een gezonde levensstijl op nahoud, want er kunnen uiteraard wel nieuwe vetcellen worden aangemaakt. Daarnaast kun je lokaal alleen vet verliezen zonder operatie door middel van vet bevriezen.

Meteen resultaat!

Tot slot zie je het eerste resultaat al na 3 tot 5 weken! En in 12 weken zul je langzaam maar zeker zien dat jouw vetrolletjes minder worden. Wil jij jouw vet laten bevriezen en ben je op zoek naar een kliniek met ervaren specialisten, hoogwaardige apparatuur en persoonlijke aandacht voor iedereen? Plan dan een gratis adviesgesprek in bij een erkende kliniek!