Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Costa del Sol Vakantiehuis Kopen

Vakantiehuis Kopen Costa del Sol

ongeveer 3,7% van alle potentiele kopers zijn van niet- Spaanse nationaliteit. Wat de ligging van hun nieuwe vakantiehuis betreft. Die provincies aan de zuidelijke spaanse kust hebben met elkaar gemeen dat ze aan de Middellandse Zeekust liggen. Dit blijkt ook uit het Trends rapport van het servihabitat dat de eerste helft van dit jaar geplubliceerd is. De zuideijke provincie Málaga staat aan de top van de zeven meest populaire regios om een vakantiehuis te kopen in Spanje. Het is zelfs zo dat volgens de laatste beschikbare data Málaga nu zelfs boven Alicante staat. Alicante is lang verantwoordelijk voor voor positie een om een vakantiewoning te kopen.. Ook gegevens van het Spaanse Ministerie  bevestigen de ongekende populariteit van de zuid spaanse provincie Málaga. Een vakantiehuis kopen Costa del Sol werd voornamelijk door Nederlanders en belgen uitgevoerd. 

 

 

Middellandse Zeekust Costa del Sol

Er kan dus makkelijk gesteld worden dat maar liefst 9 op de 10 buitenlanders die een vakantie huis kopen costa del sol in Spanje besluit te kopen de kustprovincies het belangrijkste vindt en daardoor dus aangetrokken wordt door de  prachtige stranden, de zee en natuurlijk  door de goede voorzieningen die met name langs de populaire kusten  Costa del Sol voorhanden zijn. De spaanse overheid zegt trouwens ook dat 95,8% van de buitenlandse huizenkopers zeker resident is in Spanje, dus zij zouden dan maar liefst 80.191 van de in totaal 83.675 vakantiehuizen hebben gekocht in Spanje tijdens de eerste zes maanden van dit 2020. Naast Málaga zijn de meest geliefde provincies waar buitenlanders huizen kopen het goedkopere Almería (9.6%), het bekende Balearen (9.2%), voor de ouderen Las Palmas de Gran Canaria (5.2%), en natuurlijk Tenerife (4.7%) en Murcia (3.5%). De resterende aankopers van 12,7% is verspreid in Spanje met grote steden als Madrid en Barcelona aan top.

Villa kopen Marballa

Denk je er ook over om een huis in Spanje te kopen en gaat je voorkeur uit naar de provincie Málaga, aan de Costa del Sol? Neem dan zeker contact op met het Nederlandse makelaarsbedrijf Huis Kopen Costa del sol.com in Málaga. Eigenaar Hamoedie heeft al jarenlange ervaring langs de Costa del Sol en zodoende biedt hij met samenwerkende makelaars alle expertise en service op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed onder één dak. We zien als vastgoedbemiddelaar een sterke stijging met geinteresseerden die willen een villa kopen marbella als vastgoed investering. Vooral Marbella en Torremolinos liggen heel erg in trek voor investeringen in een Villa.

 

New Developments aan de Costa del Sol.
Onlangs is de website SurRealHomes.es verkozen tot de beste New Build Costa del Sol promotor aan de Costa del Sol

https://huiskopencostadelsol.com