Clarapelsadvies
Image default
Onderwijs

Circus op school

Circus op school

Kinderen houden van buitenspelen, klimmen en spelletjes spelen die afhankelijk zijn van de fysieke mogelijkheden van de kids. Exact dat is de rede waarom bij bijna elke school ook een klimrek staat, en dit klimrek dagelijks gebruikt wordt. Inmiddels begrijpen we de voordelen die horen bij kinderen die veel fysieke activiteit hebben op dagelijkse basis. Veel tijd steken in het opbouwen van een goede motoriek heeft alleen maar voordelen voor de toekomst van de leerlingen van uw basisschool. Een klimrek kent echt wel zijn grenzen en limitaties, tevens blijven de voordelen ook afhankelijk van de fantasie die de leerlingen hebben en de spelletjes die zij kunnen bedenken om te spelen. 

Om de voordelen van fysieke activiteit en een goedontwikkelde motoriek te benutten heeft Grote Broer de Circusworkshop. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met hetgeen wat ze al ontzettend goed kunnen; klimmen, springen, balanceren en bouwen. Tijdens deze workshop leren de leerlingen de ins en outs van wat circus precies is en wat zij hier allemaal mee kunnen doen. De workshop werkt ook als een inspirerende en motiverende factor. Tijdens deze workshop ervaren de leerlingen veel succesmomenten, deze hebben zij nodig om het nodige momentum op te bouwen om ook op andere vlakken op school te kunnen presteren. 

Circusworkshop

De Circusworkshop wordt gegeven door een ervaren workshopdocent die al jaren actief is in zowel de circuswereld als in de wereld van het lesgeven. Circusworkshops van Grote Broer zijn inspirerende, leuke, sociale en actieve docenten die altijd het beste voor de leerlingen over hebben en er elke workshop weer wat leuks van maken. 

De workshops van Grote Broer worden altijd volledig georganiseerd door Grote Broer zelf, de basisschool zelf heeft er maar weinig werk aan. In principe is een workshop boeken bij Grote Broer altijd een win-win situatie. 

https://grotebroer.com