Clarapelsadvies
Image default
Horeca

Catering voor elke gelegenheid in Almelo

Voor de lekkerste catering moet u in Almelo zijn. Wij hebben de beste catering voor elke gelegenheid en bezorgen deze aan huis of onderneming in Almelo. Zo voorzien wij al jaren ondernemingen van een lunch die je van te voren kunt bestellen. En zorgen we altijd dat er een ruime keus is en dat er altijd wel wat tussen zit wat iedereen lust. Op deze manier heeft u nooit ontevreden werknemers en hoeft u zelf niets te doen. Zo kunt u veel broodjes zelf samenstellen en krijgt u er een drankje naar keuze bij. En wordt alles van te voren vers bereid en geleverd in Almelo, en heeft u er zelf geen werk aan. 

Complete catering voor de hele dag

Wanneer u bijvoorbeeld een personeelsfeest waarbij u zochten graag wilt lunchen en s avonds behoefte hebt aan een warme hap. Dan kunnen wij deze dag erg goed invullen als het om de catering gaat. Zo kunnen wij in de morgen de lunch voorzien en hebben we voor de avond een lopend buffet. Of een complete barbeque waarbij u kunt kiezen uit meerdere barbeque, elektrisch of kooltjes is daarin ook nog een keuze in Almelo. Bij de barbeque kunt u zelf uw vlees klaarmaken en zorgen wij ervoor dat u hier erg veel variatie in heeft. En is het voor de mensen een leuke bezigheid en komt de barbeque ook met stokbrood en salade. Wanneer u kiest voor een lopend buffet dan kunt u van te voren een keuze maken uit verschillende gerechten en vlees op grote schaal bereid. 

Geen lasten 

Wanneer u bij ons catering besteld in Almelo dan zorgen we er altijd voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en en dat u dus niks hoeft te doen. En zo heeft u dus ook geen afwas naar de tijd en wordt alles door ons opgehaald en gebracht.