Clarapelsadvies
Image default
Zakelijk

Bijzondere vergaderlocatie

Vergaderen moet tot iets leiden. Moet je op het goede spoor zetten en inspiratie bieden een bepaalde weg in te slaan. Die inspiratie vind je zeker als je kiest voor De Ruwenberg, een bijzondere vergaderlocatie, gelegen midden op een uniek landgoed in prachtige natuur. In een omgeving dus die automatisch al voor inspiratie zorgt.  Werkelijk van alle gemakken voorzien Van buiten idyllisch en van ongekende schoonheid, van binnen van alle gemakken voorzien om van elke vergadering een betekenisbolle vergadering te maken. Zeker nu bewezen is dat de locatie mede bepalend is voor het welslagen van een vergadering, is De Ruwenberg het overwegen meer dan waard. De Ruwenberg is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven. In alles straalt deze bijzondere vergaderlocatie kwaliteit, inspiratie, duurzaamheid en gastvrijheid uit.

Kies voor een geheel eigen vleugel

De voorzieningen mogen er zijn in Sint Michielsgestel met onder meer veertig conferentie en vergaderzalen met een capaciteit tot wel 450 personen.  De Ruwenberg kan korte bijeenkomsten faciliteren en is ook je partner voor meerdaagse vergaderingen of andere activiteiten. Indien gewenst kies je bij deze vergaderlocatie een geheel eigen vleugel met 66 hotelkamers en drie plenaire en zes break-out zalen, voorzien van een eigen terras en een eigen lounge. Over comfort gesproken. Steeds is er uitzicht op het natuurschoon buiten en uiteraard heb je de beschikking over moderne presentatiematerialen om bepaalde zaken tijdens de vergadering te verduidelijken. 

Catering op maat met voldoende gezonde versnaperingen en vers fruit

Aan gezonde versnaperingen en vers fruit geen gebrek, zoals er op maat koffie, thee en fris geleverd kan worden. In alles kan De Ruwenberg maatwerk nemen en desgewenst kan zelfs buiten een vergaderlocatie gerealiseerd worden. Maar ook binnen kan het klimaat steeds perfect gehouden worden, waardoor je zeker weet dat je steeds onder de beste omstandigheden kunt vergaderen.