Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte Servetten kopen?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van bedrukte servetten:

  1. Merkbekendheid: Bedrukte servetten zijn een uitstekende manier om merkbekendheid te vergroten. Door je naam en bedrijfslogo op servetten af te drukken, kun je een tastbare herinnering achterlaten bij klanten.
  2. Professionele uitstraling: Bedrukte servetten geven een professionele uitstraling aan een horecagelegenheid of evenement. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan de details en kan bijdragen aan een positieve ervaring voor de klant.
  3. Persoonlijke touch: Bedrukte servetten kunnen worden aangepast aan de stijl en sfeer van een evenement of horecagelegenheid. Het toevoegen van een persoonlijke touch kan bijdragen aan een memorabele ervaring voor de klant.
  4. Milieuvriendelijkheid: Er zijn milieuvriendelijke opties beschikbaar voor bedrukte servetten, zoals gerecycled materiaal en milieuvriendelijke inkt. Dit kan bijdragen aan een duurzamere keuze voor het milieu.
  5. Verschillende formaten en materialen: Er zijn verschillende formaten en materialen beschikbaar voor bedrukte servetten, waardoor er opties zijn voor verschillende soorten evenementen en horecagelegenheden.

Kortom, bedrukte servetten kunnen bijdragen aan een professionele uitstraling, merkbekendheid en een persoonlijke touch toevoegen aan een evenement of horecagelegenheid. Er zijn ook milieuvriendelijke opties beschikbaar en verschillende formaten en materialen om uit te kiezen.

 

Airlaid servetten zijn een type servet dat gemaakt is van een non-woven materiaal dat lijkt op textiel. Hier zijn enkele kenmerken van airlaid servetten:

  • Airlaid servetten zijn gemaakt van een non-woven materiaal dat lijkt op textiel. Dit materiaal is zacht en absorberend.
  • Airlaid servetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waaronder 40x40cm en 24x24cm.
  • Airlaid servetten zijn verkrijgbaar in verschillende vouwtypen, waaronder 1/8 vouw en 1/4 vouw.
  • Airlaid servetten zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen en horecagelegenheden, vanwege hun zachte textuur en absorberende eigenschappen.
  • Airlaid servetten zijn duurder dan papieren servetten, maar zijn van hogere kwaliteit en hebben een luxere uitstraling.

Kortom, airlaid servetten zijn een type servet dat gemaakt is van een non-woven materiaal dat lijkt op textiel. Ze zijn zacht, absorberend en verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vouwtypen. Airlaid servetten hebben een luxere uitstraling dan papieren servetten, maar zijn duurder in prijs.

https://www.123bedrukteservetten.nl/