Clarapelsadvies
Business / Management

ADXpert nodig?

ADXpert (klik hier voor de website), de naam zegt het al, is expert op het gebied van arbeid en inkomen. Een arbeidsdeskundige kijkt vooral naar de mate waarin een medewerker belast kan worden, belast mag worden in relatie tot een functie binnen een bedrijf. ADXpert heeft veel kennis van de arbeidsmarkt en de diverse functies. De deskundigen van ADXpert brengen adviezen uit naar werkgevers en organisatie ten aanzien van de integratie van een langdurig zieke medewerker. Een arbeidsdeskundige werkzaam bij ADXpert onderzoekt de eventuele mogelijkheden inzake een (her)plaatsing binnen het bedrijf of een ander bedrijf. Daartoe onderhoudt hij of zij uiteraard bestaande contacten en gaat op zoek naar nieuwe contacten om de kans per medewerker te vergroten. De medewerkers van ADXpert hebben goede kennis op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht.

ADXpert kan breed ingezet worden

U kunt bij ADXpert terecht voor een advies op het gebied van loopbaanbegeleiding, SFA onderzoek, arbeidsdeskundig onderzoek, ziektewet perikelen, re-integratie 2e spoor, outplacement, begeleiding bij letselschade, TMA (Talenten Motivatie Advies). Maar ook kunt u ADXpert inschakelen wanneer u op zoek bent naar een uitstekende arbodienst. ADXpert is een zeer uitgebreid Arbeidsdeskundig Centrum met een uitgebreide expertise op vele vlakken.

ADXpert zorgt voor u

Iedereen kan op enig moment te maken krijgen met een burn-out of een al dan niet chronische ziekte. Er kunnen op enig moment beperkingen optreden waardoor u uw werk niet meer naar wens kunt uitvoeren. Dat kan een tijdelijke situatie zijn, maar het kan ook zijn dat het een blijvende situatie is. Gelukkig betekent het tegenwoordig lang niet meer altijd dat het dan vanzelfsprekend is dat u dan niet meer kunt deelnemen aan het arbeidsproces. De experts van ADXpert kijken dan samen met u, uw werkgever en eventueel uw bedrijfsarts welke mogelijkheden en talenten u heeft. Vervolgens wordt er in samenspraak gezocht naar een passende functie binnen het bedrijfsleven, een functie die u past als een jas. Zodat u weer aan de slag kunt.

Schakel ADXpert tijdig in

“Wachten tot het kalf verdronken is”, is zeker niet het advies dat ADXpert geeft. U kunt als werkgever ADXpert preventief inschakelen. Door een tijdige inzet van de expertise van ADXpert kunt u (langdurige) arbeidsongeschikt van een medewerker voorkomen. En zoals we allemaal het spreekwoord kennen: voorkomen is beter dan genezen. Wacht dus zeker niet te lang met het inschakelen van ADXpert.