Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Advies deze maand voor elk sterrenbeeld

Gefeliciteerd beste Ram! Op je werk zul je eindelijk de vruchten plukken van je harde werk de afgelopen maanden! Je carrière gaat de goede kant, zelfs op manieren waarvan je niet meer durfde te dromen. Wees enthousiast, maar ook gefocust op nieuwe doelen, die je nu kunt stellen nu deze nieuwe deuren voor je geopend zijn. Plan om stappen te ondernemen en zet ze ook zodat je je grootsheid kunt verwerkelijken! Neem affirmaties ook serieus. Kies twee of drie affirmaties die met je resoneren en herhaal ze zo veel mogelijk.

 

Beste Stier, hoe moeilijk je het ook hebt, blijf mediteren en werken aan je spirituele groei. Wees je bewust van negatieve boodschappen die door je hoofd spoken. Je hoeft niet alles te geloven wat je denkt! Daag je eigen gedachten uit en stel jezelf positieve alternatieve uitkomsten voor. Ironisch genoeg doe je het veel beter dan je nu denkt op veel vlakken in je leven, en binnenkort krijg je hier bevestiging van, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken! Er is tenslotte niets waardevoller dan je eigen waarde van binnen voelen.

 

Beste Tweelingen, je kunt een nieuwe relatie aangaan nu Venus je teken binnen beweegt! Zorg ervoor dat je goed kunt communiceren met deze persoon, en dat je niet alleen focust op wat jullie met elkaar gemeen hebben. Je vermogen voor intimiteit is nu extra sterk, dus je hebt een partner nodig die dat reflecteert. Probeer eens een nieuwe activiteit of hobby die je altijd al gefascineerd heeft. Dit leidt weer tot nieuwe vrienden (en misschien wel die nieuwe liefde!). Leg jezelf toe op meditatie of een spirituele beoefening en hou jezelf daar aan, zelfs als het je na een tijdje ‘verveelt’. Verveling is namelijk een teken dat je voor een doorbraak staat!

 

 

Beste Kreeft, Saturnus verandert van teken, en dit helpt je om schaamte en zelfkritiek te helen! Cultiveer mededogen en vergeving voor jezelf en anderen, maar vergeet onderwijl niet gezonde grenzen te stellen. Je relaties verdiepen zich deze maand, en je krijgt ook inzicht wanneer het tijd is om relaties die je niet meer voeden los te laten. Je kunt in contact komen met nieuwe mensen die je inspireren. Je krijgt ook inzicht in hoe je jezelf saboteert op financieel gebied!

Beste sterrenbeeld Leeuw, Saturnus beweegt in het sterrenbeeld Waterman en zal daar bijna drie jaar blijven, en dit heeft een positieve invloed op je relaties. Mediteer op je persoonlijke waarden en wat voor persoon je graag zou willen aantrekken. Als je al een partner hebt, neem dan eens goed onder de loep in hoeverre jullie principes nog met elkaar op een lijn zitten en praat goed over hoe jullie over alles denken. Je zult ook doorbraken ervaren op gezondheidsgebied, zeker als je allergieën hebt, last van vreetbuien of slecht slaapt. Stuur een berichtje naar vrienden die je aan het lachen maken en je inspireren. Ook online en in quarantaine kunnen jullie samen leuke dingen doen!

Beste sterrenbeeld Maagd, nu Saturnus het sterrenbeeld Waterman binnenkomt en daar drie jaar zal bljven, doe je er goed aan om op je gezondheid te letten, maar dan wel met een nieuwe focus. Je bent helemaal op de hoogte van de nieuwste supplementen en gezondheidsgadgets, maar focus eens op het prijzen van je lichmalijke kracht in plaats van je lichamelijke klachten en tekortkomingen! Je zult zien dat je hier heel veel uit kunt halen. Zorg dat je met discipline werkt aan je vermogen om te kunnen genieten van je eigen belichaming, en maak ook keuzes die je vitaliteit versterken. Je relaties zullen ondanks social distancing opbloeien. Je stemming is positief. Je gevoel van verbondenheid met andere mensen is je beste heelmiddel!

Beste Weegschaal, probeer weer eens opnieuw te verbinden met een spirituele methode die je eerst misschien niets leek, of probeer eens iets nieuws met je huidige rituelen voor meer inspiratie. Doe wat je leuk vindt en maak daar een meditatie van. Dans! Maak kunst! Ga de natuur in! Neem een bad met geurende oliën! Verken ook gebieden waar je blokkades ervaart die je ervan weerhouden plezier te hebben, en werk eraan om die blokkades te verwijderen. Laat je geliefden ook weten wat je ontdekt, zodat ze je eraan kunnen herinneren als ze merken dat je jezelf weer eens saboteert. Stuur ook eens een berichtje naar familieleden met wie je onenigheid hebt gehad of gewoon lang geen contact meer. In moeilijke tijden is het belangrijk dat we weer samen komen. Laat social distancing niet tot een sociaal isolement lijden.

Beste Schorpioen, deze maand kun je kwesties rondom verraad helen en vind je de kracht om opnieuw anderen te vertrouwen. Vergeet ook niet dat datgene waar je op focust, groeit. Als Schorpioen vind je het makkelijk om steeds weer negatieve herinneringen in je gedachten af te spelen. Mediteer op het loslaten van het gif van wrok, terwijl je wel de wijsheid van de levenslessen meeneemt. Je zult mensen aantrekken die geloofwaardiger zijn, en je vermogen voor intimiteit en vreugde verdiepen. Je kunt zelfs tijdens social distancing (bijvoorbeeld online) nieuwe vrienden ontmoeten die je echt begrijpen!

Beste Boogschutter, om je relaties te verbeteren, is het belangrijk dat je op je waarden mediteert. Maak daarna een lijstje met de belangrijkste kwaliteiten die je nodig hebt in een partner. Als je single bent, zal dit helpen om nieuwe personen aan te trekken die op dezelfde golflengte zitten. Als je al een relatie hebt, dan komt er meer ruimte vrij om te communiceren zodat jullie weer op een lijn met elkaar zitten. Je kunt ook doorbraken verwachten op financieel gebied! Je kunt je materiële doelen beter prioriteit geven, zodat je zorgvuldiger kunt plannen en duidelijke stappen kunt ondernemen om je dromen te verwerkelijken.

Beste Steenbok, Focus je meditaties op overvloed! Het is ook spiritueel om je open te stellen voor de financiën, vreugde en leuke dingen die <em>jij</em> verdient in het leven. Stel je geest open om te ontvangen en laat alles binnenvloeien. Je neemt niets weg van anderen… je opent jezelf voor je eigen goddelijke opslag! Spreek ook positief, liefdevol en bemoedigend over en tegen je lichaam om je gezondheid en lichaamsbeeld te verbeteren. Focus op de schoonheid en wonderen van je fysieke gedaante en je zult ze vinden!

 Beste Waterman, Saturnus is je teken binnengekomen en blijft daar bijna drie jaar. Het is tijd om je waarden onder de loep te nemen en je doelen daaraan bij te stellen. Naarmate je mediteert en met mindfulness leeft, zul je inzien dat je meer innerlijke kracht hebt dan je aanvankelijk dacht! Let goed op ’toevalligheden’ die eigenlijk spirituele synchroniciteit zijn. Wees niet bang om groots te dromen op alle gebieden van je leven, en volg je intuïtieve impulsen die tot de manifestatie ervan zullen leiden!

 

Beste Vissen, het is tijd om je onderbewustzijn te reinigen van allerlei soorten beperkende opvattingen. Mediteer om te ontdekken waar deze angstige, wrokkige en negatieve gedachten vandaan komen, zodat je ze met wortel en al eruit kunt rukken. Je zult je ontzettend vrij voelen wanneer je de moeilijke ervaringen die ervoor gezorgd hebben vergeeft, maar hou wel vast aan de wijsheid van de lessen die je hebt geleerd. Kijk ook eens naar je dieet of keuzes in je levensstijl om te zien wat steeds zou kunnen lijden tot moeite met slapen, angst of depressie. Zorg ervoor dat je ook tijdens social distancing contact houdt met positieve, spiritueel ingestelde vrienden die je blijven inspireren en aan het lachen maken!

Dit waren de adviezen voor je westerse sterrenbeeld. Lees meer op Horoscoop Luna. Lees ook over Ram sterrenbeeld.

 

 

https://www.horoscoop-luna.nl/sterrenbeeld