Clarapelsadvies
Business / Management

Xelion One Hosted Telefonie voor een vast bedrag per medewerker

VoiceDeals lanceert Xelion One – Hosted Telefonie voor een vast bedrag per gebruiker

Hosted Telefonie anno 2016

Vandaag heeft VoiceDeals de Xelion One dienst gelanceert. De markt vraagt naar een heldere communicatie en VoiceDeals biedt met de Xelion One dienst deze duidelijkheid.

Voor een vast bedrag per gebruiker heeft U een professionele Hosted Telefonie oplossing op basis van Xelion. Niet alleen de licentie maar ook de gesprekskosten zitten in het abonnement. Hierdoor heeft U als ondernemer altijd controle over uw telecommunicatie kosten.

Xelion is het baanbrekende Hosted Telefonie platform. Naast de vele standaard features zoals Wachtrijen, Voice Response, Voicemail, Outlook integratie biedt het ook een volledige vast-mobiel integratie via de Xelion App. Deze is voor zowel Android als IOS beschikbaar en gratis te downloaden. Xelion is een volledig Nederlands product en marktleider op het gebied van Online telefonie.

Volledige informatie over de Xelion One dienst is beschikbaar op de website www.xelionone.nl

Over VoiceDeals: In 2010 opgericht en als een van de eerste partijen gestart met het leveren van de Xelion Hosted Telefonie oplossing. VoiceDeals beschikt over een ter zake kundige supportafdeling. Die zorgt dat problemen écht worden opgelost. VoiceDeals is gevestigd in Heerenveen. www.voicedeals.nl

http://www.xelionone.nl