Clarapelsadvies
Business / Management

Welke afwerking mag ik verwachten van het werk van een stukadoor Zeist?

Guy Munneke, stukadoor in Zeist, mag wat mij betreft het prutswerk van een ander teniet doen. Ik heb vorige week wat muren en plafonds laten stukadoren, maar ik wist niet zeker wat ik van het eindresultaat zou mogen verwachten omdat ik nog nooit eerder een stukadoor had ingehuurd. Nou ik kan je zeggen, goedkoop is duurkoop! Ik had al aardig wat tijd besteed aan het opvullen van krassen en het schuren van muren en plafonds, maar het zag er nog steeds niet uit. Ik kon muren en plafonds echt niet op deze manier gaan schilderen. Dit is natuurlijk niet de afwerking die je zou mogen verwachten als je iemand inhuurt van wie je verwacht dat het een vakman is.

Guy Munneke, vakkundige stukadoor Zeist

Gelukkig is dat zeker niet het geval als je een échte vakman inhuurt zoals Guy Munneke, stukadoor in Zeist. Muren en plafonds moeten gewoon klaar zijn voor de verflaag zonder dat je al dat werk moet doen dat ik nog heb moeten doen. Een gediplomeerd stukadoor zoals Guy laat je niet zitten met prutswerk, ook dat weet ik nu uit eigen ervaring. Guy heeft woonkamer, eetkamer, hal, trappenhuis, overloop en een slaapkamer helemaal opnieuw onder handen genomen en gestukt. Na die eerste negatieve ervaring, heb ik wel eerst gevraagd of ik wat werk van hem kon zien voordat ik hem inhuurde. Nadat ik eerder werk van hem had gezien, voelde ik me gelukkig weer zeker genoeg om hem in te huren.

Huur een vakman in en voorkom teleurstelling

Ik ben als een kind zo blij met het uiteindelijke resultaat. Hij heeft alle voorgaande problemen vakkundig en netjes opgelost. Enkele problemen die hij voor mij heeft opgelost:

  • Op sommige plekken voelden de muren heel glad en vlak aan, maar op sommige plekken waren er merkbare hobbels als ik mijn hand er overheen wreef, die niet zichtbaar waren met het blote oog.

  • De afwerking voelde op plekken vrij grof aan als ik mijn hand er overheen wreef, alsof het geschuurd moest worden.

  • Op sommige plekken was de gaasband zelfs nog zichtbaar.

Te schandalig voor woorden, maar gelukkig kan ik Guy Munneke echt iedereen aanbevelen.