Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Website laten maken – Winstgevend in WordPress

Een nieuwe website laten maken die goed gevonden worden in zoekmachines door uw potentiële klanten? Dat is exact wat wij bij Studio Webdigi voor onze klanten doen. Wij maken met een team aan online specialisten van een website een goede vindbare web-site omwille van bedrijven, overheidsinstanties en zzp-ers. Al onze sites zijn “responsive” mobiel maar zeker zoekmachine vriendelijk gebouw waardoor u de beste prestatie zult behalen. Jouw site is toch het visitekaartje waar u uw potentiële klanten ontvangt en met hen in contact komt. U wilt toch ook beter gevonden worden dan een concurrent? Met onze website optimalisatie kunnen potentiële klanten uw ook echt vinden.

WordPress CMS voor optimaal resultaat

Studio Webdigi is de specialist in het ontwerpen van websites met WordPress CMS. Dat doen we bij ons webdesignbureau al ruim 15 jaar. WordPress (WP) is een razend populair Content Management Systeem (CMS). Wist jij dat wanneer je een website bezoekt op het internet er een kans is van 1 op de 3 dat deze is gemaakt met behulp van WP? Volgens de laatste cijfers draait maar liefst 35,2% van alle websites in de wereld op dit CMS. Dat geldt ook voor 14.7% van de top sites op het internet. Dagelijks komen er zo’n 500 nieuwe websites bij die zijn gemaakt met WP. Het is dan ook heel goed te begrijpen dat veel ondernemingen, ZZP’ers en(overheids)organisaties die een website laten maken, maar wat graag kiezen voor WordPress.

WordPress website biedt beste SEO

Veel deskundigen op het gebied van online marketing zijn het er over eens: WordPress is het beste CMS voor zoekmachine optimalisatie. Dat komt onder meer omdat WP:

  • Hoge prioriteit stelt aan de gebruikerservaring
  • Geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers
  • Snel de pagina’s van jouw website laadt
  • Het mogelijk maakt om aantrekkelijke links te maken
  • Je allerlei sociale media kunt integreren

Meer bezoekers, leads en klanten. Een website laten maken voor ‘t bedrijf, overheidsinstatie of als zzp-er

Een nieuwe website laten bouwen voor uw bedrijf in Amsterdam of elders in het land die goed scoren in google? Goede vindbare van de website in het wordpress cms is door ons gewaarborgd. Direct al uw wensen op deze fantastische webpagina, dan zit u bij WordPress & SEO specialist Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende site is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in Google, Bing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep. Meer uit uw site halen? Dan kunt u bij Studio Webdigi ook uw content laten schrijven. Hiermee vergroot u uw online kansen op het wereldwijde web.

Google Ads

Wil je er nog een schepje bovenop doen om goed vindbaar te zijn op Google en meer leads en meer klanten te krijgen, maak dan gebruik van Google Ads. Bij bepaalde zoektermen komt jouw advertentie dan bovenaan te staan, waardoor je zichtbaar wordt voor meer klanten. Wij kunnen de Google Ads campagne voor je opstarten. Bij deze vorm van marketing betaal je per klik op je advertentie. Als er niet op je advertentie wordt geklikt, hoef je niets aan Google te betalen. De prijs die je betaalt aan Google per klik varieert tussen de €0,01 en €2,50. De prijs is afhankelijk van de gekozen trefwoorden. Veel bedrijven denken dat het eenvoudig is om zelf een Google Ads campagne te starten, maar helaas is het vaak weggegooid geld. Veel gemaakte fouten bij deze vorm van marketing zijn bijvoorbeeld door te adverteren in de verkeerde regio, of te brede zoekwoorden opgeven, waardoor er bezoekers op de website komen waar je niets aan hebt. Voor de kliks heb je dan echter wel betaald. Wij zijn een erkend Google Partner. We hebben Ads specialisten in dienst die jaarlijks een Ads examen moeten afleggen. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit campagnes en online marketing.

Social media management

Online marketing op social media mag zeker niet ontbreken voor jouw bedrijf anno 2020. Maar om tussen alle creatievelingen op social media op te vallen is nog een behoorlijke uitdaging. Laat staan om daar de tijd voor te nemen om de marketing op social media te onderhouden. Besteed het daarom uit. Want online marketing via social media kan heel goed werken voor je bedrijf, mits je het wel op de juiste manier aanpakt. Eén verkeerde post en je ziet de resultaten van je bedrijf kelderen. Wij weten wat er nodig is om op social media op te vallen, zodat jouw bedrijf op een positieve manier in het daglicht komt te staan en uiteindelijk leidt tot meer leads. We beheren je social media pagina’s, zorgen voor een bijbehorende contenkalender en verzorgen alle social media posts.

 

https://studio-webdigi.com