Clarapelsadvies
Business / Management

Wat zijn de mogelijkheden met rittenregistratie?

De rittenregistratie in Nederland is verplicht vanuit de overheid. Als u op een eenvoudige wijze uw rittenregistratie wilt bijhouden, dan kunt u dat op een professionele wijze doen door middel van de software van GTM. Hoe houden mensen hun rittenregistratie eigenlijk bij?

Wat is verplicht?

Als je gebruik maakt van de Nederlandse wegennetwerken, dan heb je ook een aantal verplichtingen waar je aan moet voldoen. Je zult ten eerste ervoor moeten zorgen dat je beschikt over een geldig rijbewijs, want als dit niet het geval is dan pleeg je een misdaad. Ten tweede moet je beschikken over een geldige verzekering, want als je dit niet hebt dan ben je schuldig aan een misdaad. Tot slot moet je bijhouden houden hoeveel kilometer je rijdt met je voertuig, dit wordt ook wel de rittenregistratie genoemd. Dit moet je namelijk verplicht doen vanuit de overheid. Maar hoe wordt deze manier van registratie eigenlijk gedaan door particulieren?

 

Handmatig bijhouden

Je hebt nog steeds veel mensen die handmatig hun kilometerstand bijhouden, dit komt voornamelijk omdat mensen niet anders gewend zijn. Waarom zou je iets aanpassen wat werkt voor jezelf. Maar het probleem van handmatig alles bijhouden, is dat mensen de papieren met de juiste data kunnen kwijtraken, hierdoor is het onmogelijk om dan nog te achterhalen wat de exact gereden kilometers waren, als je dit probleem wilt tegen gaan is er een digitale oplossing, maar wat voor oplossing is dit?

De digitale registratie

Als je het zat bent om handmatig alle ritten die je maakt te registeren, dan kun je gebruik maken van de software die word aangeboden vanuit GTM. Hierdoor ben je in staat om online als je ritten bij te houden. Het voordele hiervan is namelijk dat je er geen omkijken meer naar hebt. Als je hier als consument ook gebruik van wilt maken, wacht dan niet langer en neem direct contact op!

 

https://www.globaltrackmarks.nl/