Clarapelsadvies
Business / Management

Wat is een tussentijdse toets bij jouw rijschool in Delft?

Wat is een tussentijdse toets bij jouw rijschool Delft?

Wanneer jij momenteel rijlessen Delft volgt dan heb je het woord tussentijdse toets vast weleens voorbij horen komen, en wellicht biedt jouw rijschool Delft het ook aan, maar wat is het eigenlijk?

Een tussentijdse toets is een soort voorbereiding op het echte praktijkexamen, het gaat er hetzelfde aan toe als tijdens het echte examen, alleen staat er nu nog niks op het spel. Je moet rijden met een examinator en hij of zij beoordeelt jouw kijkgedrag, beheersing van de auto en andere handelingen. Ook zal je op het einde advies krijgen van de examinator

Ook kun je tijdens jouw tussentijdse toets twee bijzondere handelingen uitvoeren, die je dan vervolgens niet tijdens het echte praktijkexamen hoeft uit te voeren, wanneer je voor de tussentijdse toets slaagt in ieder geval.

Waarom zou je een tussentijdse toets willen doen?

Die tussentijdse toets klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat is het nut ervan eigenlijk? Dat zullen we je nu uitleggen.

Als eerste kun je alvast oefenen voor het uiteindelijke examen, en weet je tijdens jouw praktijkexamen dus al wat je kunt verwachten. Dit maakt het echte examen al een stuk minder spannend.

Hier bovenop krijg je advies van de examinator waar je nog aan kunt werken en weet je hierdoor meteen wat je nog moet verbeteren voor het praktijkexamen.

Als laatste kun je natuurlijk vrijstelling krijgen voor de twee bijzondere handelingen, en het kan erg fijn zijn om hiervan af te zijn en je hier geen zorgen meer over hoeven te maken voor het echte examen. Bij rijschool delft raden we iedereen aan om een toets te doen bij het CBR.

 

 

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/