Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Wat heeft u nodig voor het bakken van een biefstuk?

Een biefstuk is een heerlijk stuk vlees dat erg populair is bij veel mensen. Het bakken of grillen van een biefstuk kost niet veel tijd, maar u moet er wel voor zorgen dat uw voorbereiding goed is. Allereest is een stukje kwaliteitsvlees zoals u bij Beef&Steak kunt bestellen een must en moet u er voor zorgen dat u het vlees op tijd uit de koelkast haalt. Als het vlees op kamertemperatuur is, dan gaat het beter tijdens het bakken. u zorgt er dan voor dat u een geschikte pan, goede roomboter en/of kruidenboter en peper en zout klaarstaan hebt. Dit is alles wat u nodig heeft voor het bakken van een heerlijke biefstuk.

Hoe bakt u een biefstuk?

Voor u gaat bakken, zout u het vlees. Met het toevoegen van peper kunt u beter nog even wachten tot het vlees gebakken is, anders loopt u het risico dat de peper tijdens het bakken verbrandt. Vervolgens wacht u met het bakken tot de pan goed heet is. Dit herkent u doordat het schuim van uw boter bijna helemaal verdwenen is en uw boter langzaam begint te verkleuren. Bak uw vlees niet langer dan 3-5 minuten, anders loopt u de kans dat het taai wordt. Het beste is het om het vlees na 3-4 minuten uit de pan te halen en in te pakken in aluminiumfolie. Op deze manier gaart het vlees nog een beetje na en blijft de biefstuk lekker mals.

Met of zonder saus?

Sommige mensen vinden het zonde om de smaak van een perfect gebakken biefstuk te verpesten door hier een sausje bij te eten, terwijl andere mensen het juist een aangename toevoeging vinden. Bij biefstuk wordt over het algemeen voor stroganoffsaus, pepersaus of zelfs gewoon voor mayonaise gekozen. Ook madeirasaus en bearnaisesaus zijn favoriet, maar het toevoegen van een beetje kruidenboter of wasabiboter valt ook onder de mogelijkheden.

Bestel een heerlijke biefstuk online

Heb je zin in een heerlijke biefstuk? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen bij Beef&Steak. Geef vandaag nog jouw bestelling door en geniet morgen van een heerlijk stukje vlees op jouw bord. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers. Zij helpen jou graag verder!

https://beefensteak.nl/